Eurial 930 x 122

lidl autogara sud pitesti

Pitești: Decizie surpriză! Cartierul unde „apare” un nou LIDL

În ședința Consiliului Local Pitești din această lună, care va avea loc joi, 28 aprilie, pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent în vederea realizării investiției „Construire centru comercial, gospodăria de apă, împrejmuire, amenajare parcare, amenajare acces, amplasare mijloace publicitare și organizare de șantier” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, strada Târgul din Vale.

Citiți și: Oficial! Piteștiul devine orașul LIDL! Mai rar atâtea magazine întru-un oraș!

AL ȘASELEA MAGAZIN LIDL DIN PITEȘTI

Este vorba despre cel de-al șaselea magazin Lidl care se va construi în zona Autogării Sud, pe un teren situat pe strada Târgul din Vale.

Centrul comercial va fi construit pe un teren în suprafață de 6.715 mp și va avea regimul de înălțime P înalt.

Înălțimea maximă a construcției nu va depăși 8 m față de cota terenului natural (cu excepția echipamentelor tehnice, edilitare, publicitare, etc.), potrivit proiectului.

„Accesul pe teren intrare – ieșire, carosabil și pietonal, se va realiza dinspre partea de nord-est din str. Târgul din Vale și dinspre sud-est din str. Tudor Vladimirescu”, este propunerea cu privire la accesul clienților în magazin care a fost aprobată în ședința Comisiei de Circulație Pitești din luna martie. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Orașul se umple de magazine LIDL! Începe construcția supermarketului șase

Atât circulația pietonală cât și cea carosabilă se vor desfășura fără a perturba circulația existentă în zonă, asigurând fluența traficului.

Într-un spațiu de minimum 5% din suprafața terenului reglementat vor fi prevăzute spații verzi și plante, cu rol decorativ și de agrement.

Cel de-al șaselea magazin Lidl va dispune de un număr total de 115 locuri de parcare amenajate în interiorul amplasamentului, fără a ocupa partea carosabilă.

De asemenea, imobilul va dispune și de platformă sau de un spațiu destinat colectării selective a deșeurilor menajere.

Inițiatorul proiectului este firma S.C. Astra S.A. cu sediul în Pitești, str. Sfânta Vineri, județul Argeș, iar elaboratorul proiectului este firma S.C. Areal Design S.R.L., cu sediul în Târgoviște, bulevardul Libertății, județul Dâmbovița.

Documentația de urbanism va avea o valabilitate de 5 ani.

Proiectul se află la punctul 12 de pe ordinea de zi.

Consultă întreg proiectul de hotărâre, AICI.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Cetățean spune:

    Deci efectiv se ia jumătate din suprafața Autogării Sud și se mai pune un Lidl deși cel din Prundu și Războieni sunt la doar 2.2 km respectiv 1.3 km.

    Corect ar fi sa fie din 500 in 500m că noi locuri de muncă au fost create ,, în același ritm”

  • argesanu spune:

    si care este problema,civilizat si ieftin de ce nu fac patriotii romani investitii,eu vreau cat mai multe lidl in romania si pitesti pt ca merita

  • Vali spune:

    Chiar este nevoie de un nou Lidl? Exista deja 5, nu se poate spune ca nu putem cumpăra produsele de la Lidl. Magazinele mici ce vor face? Deciziile nu se iau gandind și la consecințele pe termen lung? În care oraș din Occident ați văzut atâtea magazine de la același lanț de magazine, orisicare ? Oare ei sunt mai puțin inteligenți decât noi ?

  • Doru Manta spune:

    Nu cred că mai aveam nevoie de încă un Lidl … Suntem piață de desfacere ! Rușinea Europei! Noi care am avut de toate, suntem la pămînt,mîncăm numai plotogăriile străinilor !

  • Oprea Ioana spune:

    Excelenta ideea, noi venim de la sat, facem cumpărăturile, ne suim în maxi taxi și acasă. Spor la treabă și terminați l cit mai repede. Felicitări pentru idee.

  • Oprea Ioana spune:

    Foarte bine, civilizat, terminați cu tarabele din autogara, țigănie curată.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90