New Profesional Consult 930 x 122

școala matei basarab

Pitești. Gentea nu rămâne impasibil la problemele elevilor și părinților din Găvana

Pitești. Gentea nu rămâne impasibil la problemele elevilor și părinților din Găvana.

Citiți și: Pitești. Bucurie și emoție de Ziua Învățătorului la „Matei Basarab” din Găvana

Conducerea uneia dintre cele mai mari și mai importante școli din municipiul Pitești, Școala Gimnazială „Matei Basarab”, fosta școală numărul 19 din cartierul Găvana, a sesizat săptămâna trecută Primăria și pe edilul Gentea cu privire la un aspect total neplăcut pentru elevi și părinți.

Citiți și: Zi memorabilă la Școala „Matei Basarab”: Clipe unice ce vor rămâne în istorie!

Pe scurt, la una dintre intrările în școală erau amplasate ghenele de gunoi pentru cei care locuiesc în zonă, iar sute de părinți care stăteau să își aștepte copiii zilinic trebuiau să suporte un miros greu când era mai cald, iar în sezonul rece să stea printre gunoaie și prin ce se scurgea din deșeuri, căci sunt destule persoane care aruncau pe jos tot feluri de resturi menajere, cu toate că pubelele erau goale.

Mulți părinți au sesizat conducerea școlii cu privire la acest aspect neplăcut, iar directoarea unității de învățământ, Elena Odă, a luat decizia de a-i face cunoscută această problemă primarului Gentea.

Edilul piteștean, Cristian Gentea, a reacționat imediat, așa că municipalitatea a început prin societățile subordonate să dărâme vechiul loc, să asfalteze, să amenajeze și să mute pubelele mai în lateral. În câteva zile lucrarea trebuie să fie finalizată.

Iată cum arăta zona ieri, 28 noiembrie, după doar câteva zile de când a fost sesizat primarul! 

Un lucru care poate părea mărunt pentru mulți, dar care contează atât de mult pentru oamenii și copiii din zonă!

Școala ”Matei Basarab” are peste 1.000 de elevi care învață în unitate și care sigur apreciază demersurile și rapiditatea rezolvării situațiilor care pot apărea zilnic.

(Încă!) O bilă albă pentru primarul Gentea care arată că nu rămâne impasibil la problemele societății piteștene! 

 

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3