NOR CURIER 930X122

cristian gentea

Pitești. Gentea, premii pentru Nunta de Diamant

Pitești. Gentea, premii pentru Nunta de Diamant

Citiți și: Gentea, anunțul momentului despre Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul”!

Peste 80 de cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur sau Nunta de Diamant, au fost premiate astăzi, de către primarul Piteștiului.

Citește și: Decizie radicală! Toți fumătorii sunt vizați

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Premiile au constat în diplome, sume de bani și câte o floare, fiind acordate ca semn de prețuire pentru exemplul pe care cuplurile longevive îl dau comunității.

primar

primar

Pitești. Gentea, premii pentru Nunta de Diamant

,,În numele municipalității piteștene am acordat astăzi, celor peste 80 de cupluri care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsătorie neîntreruptă, un premiu simbolic în bani, o diplomă aniversară și o floare, în semn de mulțumire din partea comunității noastre pentru exemplul pe care îl oferă generațiilor tinere cu privire la valorile familiei și importanța stabilității în cuplu.

cupluri premiate

cupluri premiate

Felicitări din toată inima, să se bucure alături, mulți ani de acum înainte, de tot ce au tezaurizat alături de soție sau soț, să fie împliniți de copii, nepoți și strănepoți!

La mulți ani!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90