930 x122 grota rece

curse gratuite

Pitesti: Gratuit la Publitrans

Cu ocazia Zilelor Municipiului Pitești, cea de-a 30 – a ediție, sărbătoare rebranduită sub sigla „Pitești Fest”, Publitrans va oferi transport gratuit prin curse regulate, programate din 30 în 30 de minute, de la Teatrul „Al. Davila” până în Parcul „Lunca Argeșului” și retur.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Aceste curse speciale vor fi oferite în perioada 20-22 mai.

La fel s-a întâmplat și la ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Multe evenimente pregătite de Primăria Pitești cu ocazia Zilelor Municipiului se vor desfășura în Parcul „Lunca Argeșului”: concerte, expoziții, Dino Park. Vezi programul complet al evenimentelor anunțate, AICI – Surprize mari de Zilele Piteștiului. Artiști celebri vor urca pe scenă

Reamintim că, sâmbătă, 21 mai, pe scena amenajată în parc vor urca artiști de seamă – Andra și Randi, iar concertul va fi prezentat de îndrăgitul prezentator Cătălin Măruță.

Astfel, cei care vor dori să se bucure de surprizele pregătite de municipalitate nu trebuie să-și facă griji în privința transportului.

Din 12 mai 2022, ne bucurăm de muzică, dans, teatru, parada păpușilor, conferințe, întreceri sportive, concerte, street food, într-un puzzle al evenimentelor pentru toate vârstele și gusturile!

Centrul pietonal, Lunca Argeșului, Parcul Trivale, Grădina de Vară, Filarmonica Pitești vor fi puncte de atracție și de distracție în următoarele zile!”, transmite Primăria Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3