930×122 POSADA 5

colinie ach

Pitești: Încă un nou cartier în oraș! S-a luat decizia!

Update, 24 martie, ora 12.53

Proiectul privind modificarea bugetului municipiului Pitești pe anul 2022 pentru alocarea unei sume de bani cu care se vor face branșamente în colonia ACH, a fost aprobat în ședința extraordinară a CL Pitești care a avut loc marți, 22 martie.

Și în cadrul conferinței de astăzi de la Primăria Pitești, edilul Cristian Gentea a vorbit despre demersurile care s-au făcut și urmează să se facă pentru modernizarea acestui cartier.

Am spus, și acolo trebuie să fie condiții civilizate de trai. Și, după atâția zeci de ani de improvizații, am găsit înțelegere la cei de la CEZ. S-a transferat rețeaua electrică. Am fost acolo cu firma acreditată a dumnealor. Deja, Consiliul Local a votat în ședința de alaltăieri, banii pentru studiul de soluții. CEZ-ul va veni cu casete la marginea aleilor, sunt niște alei foarte înguste, e domeniu public și atunci vom veni în sprijinul lor (n.r. locuitorilor din zonă), vom aloca, cu acordul Consiliului Local, suma de bani necesară pentru lucrările de pe domeniul public și fiecare dintre 136 de familii vor trebui să suporte costurile pentru branșamentul până la casă.

Dar, după toate calculele, mai mult de 500 de lei cu TVA cu tot nu vor plăti, așa că, lumea era foarte mulțumită. Contractul de gaze este semnat până la Parohie și ceilalți se vor putea branșa  individual. Nu a început acest contract. La nivel național nu a început nici un fel de lucrare, dar am toate asigurările că în primele lucrări care vor porni, va fi și aceasta. Și, am mai mers acolo și cu dn director de la Apă Canal, cu domnul Marinescu, pe partea de apă și canalizare. Vor începe lucrările. Branșamentele vor veni până la limita proprietății.”, a declarat Cristian Gentea în cadrul conferinței.

Știrea inițială, 21 martie, ora 10.18 – Pitești: Un nou cartier în oraș. Decizie de ultim moment!

Rectificare de buget la Pitești. Gentea și CL Pitești, decizie pentru noul cartier al orașului.

Mâine, la ora 15:00, este programată să aibă loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești.

Pe ordinea de zi este un singur punct, și anume rectificarea bugetului municipiului pentru anul în curs.

Este vorba despre suma de 60.000 de lei, bani cu care se vor face branșamente în colonia ACH.

Primarul Cristian Gentea a declarat în repetate rânduri că va transforma colonia ACH într-un cartier adevărat al Piteștiului, și iată că se ține de cuvânt!

Vă reamintim că, marți, 15 martie, edilul s-a întâlnit cu mai mulți locatari din Colonia ACH de la marginea Piteștiului, pentru a-i asigura că promisiunea făcută în campania electorală (modernizarea coloniei) va fi respectată. 

Astfel, aici urmează să se facă branșamente individuale la electricitate, gaze, apă și canalizare.

Vezi întregul proiect de Hotărâre, AICI.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3