930 x122 grota rece

lunca argesului

Pitești: Incident la Simfonia Lalelelor, în Parcul Lunca Argeșului

În urmă cu puțin timp, un echipaj SMURD a intervenit în Parc ”Lunca Argeșului”, acolo unde se desfășoară cea de 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

 

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi leșinat.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Parcul este foarte aglomerat la această oră. Tineri, părinți și bunici cu copii au venit să se bucure împreună de manifestările și evenimentele pregătite de municipalitate cu prilejul ”sărbătorii piteștenilor”.

De asemenea, în acest moment, în Parcul ”Lunca Argeșului” are loc și un tur al delegației oficiale. Sunt prezenți mai mulți invitați de seamă, în frunte cu edilul Piteștiului, Cristian Gentea.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cititor spune:

    🤣 era vorba de acu 2 zile!! Azi, acu putin timp in urma(cum scrie in articol) este dracu in parc! 🤣 cea mai proasta organizare!! Circulatia blocata pana la Maracineni! Autobuzele blocate,parinti cu copiii in carucioare printre turisme si camioane….😡cea mai slaba organizare!!

  • alt cititor spune:

    Probabil a lesinat de la mirosul pestilential degajat de gainatul al miilor de ciori ce parfumeaza aleile …simfonia de croncanituri, nu a lalelelor!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90