NOR CURIER 930X122

trotinetă electrică

Pitești: Inconștiență crasă! Cu trotineta pe mijlocul străzii!

Noi scene de o inconștiență pură au fost surprinse în traficul piteștean.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Protagoniștii sunt diferiți, însă scenariul este același: pe trotinetă electrică, fără echipament de protecție și cu un copil în față.

Așa se deplasa în această seară un bărbat pe străzile din Pitești.

Citiți și: Pitești: Inconștiență șocantă! Copil pus în pericol pe trotinetă, printre mașini

Imaginile au fost surprinse de ceilalți participanți la trafic și urcate ulterior pe cel mai mare grup de Facebook destinat șoferilor. Conducătorii auto s-au arătat de-a dreptul revoltați de iresponsabilitatea bărbatului.

După cum se poate observa în imagini, acesta circula pe banda 2, aproape de axul drumului, însoțit fiind de un copil. Micuțul era poziționat pur și simplu în partea din față a trotinetei, condusă, cel mai probabil, de propriul părinte.

Astfel de scene sunt des întâlnite în traficul din municipiu, polițiștii atrăgând deseori atenția asupra faptelor de acest fel. Un subiect asemănător, AICI – Pitești: Inconștiență șocantă! Copil pus în pericol pe trotinetă, printre mașini.

Pentru imprudența de care a dat dovadă, bărbatul în cauză riscă o amendă cuprinsă între 580 și 725 de lei.

Sursă foto: Info Trafic Pitesti

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Costel spune:

    De fapt sunt 3 amenzi.
    1. Circula 2 pe trotineta, ceea ce e interzis.
    2. Copilul nu are voie pana la vârsta de 14 ani pe trotineta or drumurile publice.
    3. Trebuie sa circule pe banda 1 l, cât mai aproape de marginea acestuia.

    Revin la părerea ca trotinete de tip sharing trebuie interzise, iar pentru restul introdus în legislație paragraf clar de utilizare obligatorie casca și vesta reflectorizanta. Sa vezi apoi cum nu se mai plimba lumea pe strada cu trotineta, ca ii e lene sa poarte casca, iar cu veste e rusinica.

    Pana atunci, primăria Pitești ar trebui sa delimiteze clar niște zone unde sa poată fi garate aceste trotinete și impună firmelor de închiriere obligativitatea ca în aplicație clienții sa fie taxați pana la gararea lor corespunzătoare in zonele delimitate; sau taxa de garare necorespunzătoare, care sa fie egala cu amenta pe care firma o plătește dacă primăria identifica trotinete lăsate unde nu trebuie.
    Dacă taxiurile au zone clare de așteptare, de ce nu ar avea și trotinetele?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3