EcoMoto 930×122

preturi carburanti

Piteşti: Lovitură pentru şoferii cu maşini Diesel. Preţul a „sărit” din nou în aer

Piteşti: Lovitură pentru şoferii cu maşini Diesel. Preţul a „sărit” din nou în aer.

Citiți și: Prețuri umflate cu ,,pompa” la carburanți

Surpriză neplăcută pentru coducătorii auto care au oprit să alimenteze la staţiile de carburanţi din municipiu. Cei aflaţi la volanul turismelor diesel s-au „trezit” că trebuie să plătească peste 8 lei pe litrul de motorină.

Cel mai mic preţ afişat pentru motorina standard a fost de 8,07 lei/l, la o staţie LukOil (foto).

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu alimentele de bază! Acum s-a decis!

 

 

În cazul „benzinarilor”, cu toţii au plătit sub 8 lei/l dacă au optat pentru benzina standard. 

 

 

Vă reamintim, în urmă cu o săptămână şi motorina se găsea la preţuri sub 8 lei. Detalii, AICI – Pitești: Au scăzut prețurile la benzină și motorină!

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Squidgame spune:

    Sa faca 20 de lei litru mi-am luat electrica!

  • Un cetatean spune:

    @Squidgame – Daca se face benzina 20 de lei litrul, cam cat crezi ca o sa coste curentul electric? Daca acum cu „electrica” ta stai 8 ore s-o incarci ca sa poti merge 200 de km la un pret al curentului de 40-50 de lei incarcarea, cam cat crezi ca o sa te coste pe tine „plinul” ala al bateriilor facut in 8 ore? Si nu-mi povesti ca tu incarci gratis, la statiile alea ale primariei sau prin parcarile hipermarketurilor, ca trebuie sa fii tampit sa stai 8 ore dupa asa ceva (in plus, primaria a inceput sa faca incarcarile contracost)…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3