NOR CURIER 930X122

alimentare cu apă

Pitești. Mesaj extrem de important de la Apă Canal! Toți oamenii trebuie să știe

Pitești. Mesaj extrem de important de la Apă Canal! Toți oamenii trebuie să știe

Citiți și: Atenție, se oprește apa în această dimineață! Consumatori afectați

Societatea Apă Canal atrage atenția consumatorilor cu privire la utilizarea rațională a apei potabile, cu scopul de a evita furnizarea apei cu program și a nu priva alți beneficiari de necesarul util pentru fiecare gospodărie.

Această atenționare este valabilă mai ales pentru clienții care desfășoară activități agricole sau grădinărit.

Citiți și: Argeș: Faceți-vă rezerve! Se oprește apa potabilă!

Astfel, având în vedere contextul perioadei de secetă prelungită, echipa Apă Canal 2000 SA vine cu recomandări:

,,Nu irosiți apa, folosiți-o cu măsură!

Recomandarea societății Apă Canal 2000 SA Pitești în perioadele de secetă prelungită

Având în vedere situația hidrometeorologică existentă în această perioadă, precum şi atenţionările organismelor de specialitate şi recomandările autorităţilor locale şi naţionale, rugăm consumatorii să utilizeze rațional apa potabilă pentru a evita furnizarea apei cu program şi a nu priva alţi beneficiari de minimul necesar util fiecărei gospodării.

Pitești. Mesaj extrem de important de la Apă Canal! Toți oamenii trebuie să știe

Societatea Apă Canal 2000 SA recomandă utilizatorilor să folosească apa cu măsură și face apel către clienții care desfășoară activități agricole sau de grădinărit să reducă la minimum utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru aceste lucrări și să folosească apa din sursele proprii (de ex. fântâni).

Utilizarea apei potabile în exces afectează în special utilizatorii din zonele mai înalte sau pe cei aflați la capăt de rețea, care rămân fără apă sau primesc apă cu presiune scăzută în condiții de creștere a consumului.

Societatea Apă Canal 2000 va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă.

În caz contrar, vom fi nevoiți să trecem la furnizarea apei cu program.

Conform obligațiilor contractuale ale clienților, toți utilizatorii indiferent de forma de proprietate, au obligația de a asigura folosirea eficientă și rațională a apei preluate din rețeaua publică de alimentare cu apă, cu prioritate pentru consumul personal și în scop casnic.

Folosirea rațională a apei și prevenirea risipei reprezintă o responsabilitate comună, a operatorului de apă și a tuturor consumatorilor!”, se arată în comunicat.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: SC Apă Canal 2000 SA

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

 • George spune:

  Mesaj cam alarmist! Hai da.bagam capul în poză de ansamblu cu schimbarea crimei! Păi dacă a plouat destul si azi de dimineața Sf.Ilie… cât de prosti să fim să udam grădina… cei puțini cati suntem la curte… mai ales că la prețul practicat… de 11 lei/mc (cu tot cu canal) lumea sta la coadă la fantanile din Pitești să nu mai consume apa „scumpa”.

 • Daniela spune:

  La cat este de neagra apa la robinet nu ai cum sa nu consumi apa,o las doua ore ai tot neagra este

 • Cristi spune:

  Nu vă m-ai plângeți de secetă D-lor ,vă dau eu soluția. Aveți în concesiune pe 100 ani la Mărăcineni blocuri un puț funcționarilor, pe care acum îl țineți oprit ,puț care poate deservit toată comuna Mărăcineni și Pitești ,puț care a deservit comuna Mărăcineni timp de 30 ani . DE CE IL ȚINEȚI OPRIT D-LOR DE LA APĂ CANAL ????? și cereți cetățenilor să facă economie de apă….
  Lăsați interesele D-voastră D-lor ,și preocupați-vă de interesele cetățenilor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90