New Profesional Consult 930 x 122

bicicliști

Pitești. Nesimțirea în Parcul Trivale se măsoară în amenzi și puncte de penalizare

Pitești. Nesimțirea în Parcul Trivale se măsoară în amenzi și puncte de penalizare

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Polițiștii locali ai municipiului Pitești au avut iarăși serios de lucru în această seară în Parcul Trivale.

Așa cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, mulți șoferi care au venit cu familia la plimbare în parc au ales să își lase mașinile fix într-o zonă unde acest lucru este interzis.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Este vorba despre pista amenajată special pentru biciclete de după bariera de la intrarea în parc de lângă Schitul Trivale.

Chiar și accesul pe lângă schit era blocat de anumiți șoferi cărora nu le-a păsat nici de legislație, nici de bunul simț.

Pitești. Nesimțirea în Parcul Trivale se măsoară în amenzi și puncte de penalizare

Un echipaj al Poliției Locale și-a făcut apariția în zonă și a acordat 9 amenzi pentru tot atâția șoferi care nu înțeleg să respecte legile și regulile unei conviețuiri civilizate în oraș.

Fiecare dintre șoferii sancționați s-a ales cu o pagubă de 290 de lei și cu câte două puncte penalizare.

Astfel de situații se întâmplă în mod regulat în zona respectivă.

Reporterii ePitești.ro au mai fost martori ai unor intervenții ale Poliției Locale pentru exact aceeași speță.

CITEȘTE și Pitești. Bicicliștii, mai tari ca șoferii! Poliția a intervenit!

Este clar, așadar, că fie ar trebui să se instituie pe perioada verii o patrulă permanentă în Parcul Trivale, dat fiind numărul mare al celor care aleg să își petreacă timpul liber aici, fie echipajele Poliției Locale să își facă obiceiul de a trece periodic prin zonă.

Doar-doar șoferii vor fi astfel disciplinați, căci de bună voie se pare că nu se poate!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • andrei spune:

    La noi civilizatia nu se poate impune decât prin măsuri coercitive.

  • marian spune:

    sifoane invidioase ca nusi permit cheama politia

  • GHENU MIHAil spune:

    PENTRU BOI ASTIA DE LA PAZA CONTRACTUALA NU ESTE ACEASI LEGE SI PENTRU EI , UNDE AU PARCAT MASINA LA FEL CA SI CEILANTI OAMENI SI S-AU PUS PE DAT AMENZI FIINCA ASA AU PRIMIT ORDIN DE LA PRIMARIE , IAR PRIMARIA IN LOC SA FACA O PARCARE TRIMIT PINDARI CU CHITANTIERUL , OARE AU PRIMIT SI EI AMENDA SAU SE FAC CA PLOUA. RUSINE SA VA FIE MAIMUTOI DRACULUI IN FRUNTE CU CEI DE LA PRIMARIE , DINTRUN ORAS FRUMOS LA-TI TRANSFORMAT IN LADA DE GUNOAIE CU POLITISTI VOSTRI COMUNITARI 4 CLASE FARA TABLA INMULTIRI.

  • vica spune:

    Politia trece foarte rar p-acolo si de multe ori se face ca ploua in loc sa-i rupa cu amenzile. De aia au ajuns toti cocalarii sa faca legile in tara asta pentru ca autoritatile noastre sunt la pamant. Le este frica cu legea in mana sa dea o amenda! Suntem rusinea Europei cu asa stat si politicieni pe masura.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3