930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Pitești. Nu mai mișcă nimeni. Totul va fi văzut și înregistrat!

Mai e puțin până când traficul din Pitești va fi monitorizat video.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Edilul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe Facebook, că a fost montat panoul digital pentru monitorizarea video.

Investiția face parte din proiectului de management integrat al traficului din Pitești.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Încă un pas spre finalizarea proiectului de management integrat al traficului din Pitești: a fost montat panoul digital pentru monitorizarea video!

38 de intersecții și 4 parcări – Finanțe, Teatrul „Alexandru Davila”, Muntenia și parcarea supraterană din Maior Șonțu – intră curând în monitorizare permanentă!

Echipamentele de fibră optică sunt montate în teren, iar dispeceratul, prin servere, va prelua informația!

Pe ecran vor fi partajate 48 de secvențe, softul permițând, în funcție de necesități, focusarea pe zonele cu incidente.

Non stop va exista monitorizare în timp real și înregistrarea imaginilor!”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

555×222 grota rece

Comentarii

19 comentarii

  • Gogu spune:

    Au rămas nesemaforizate și necontorizate aleile dintre blocuri.
    În loc sa se facă investiții necesare și utile( în domenii ca sănătatea, învățământ, creșe și cămine pentru copii, parcări, etc,) în acest oraș învechit, se consuma foarte mulți bani publici pe nimicuri executate de către firmele de casa ale primăriei .

  • Cucu spune:

    Exact parcările unde noaptea se adună pleava societatii. O sa aveți ce vedea…..

  • Melissa spune:

    Dar pentru trecerile de pietoni de pe marele bulevarde, spre ex, trecerea de la Auchan-Nicolae Bălcescu nu vedeti necesar un limitator
    de viteza și mai ales pentru următoarea de la Rolast? Sunt nepermis de dese accidentele și va faceti ca ploua cu licurici.

  • Gura lumii spune:

    Cu timpul de asteptare la semaforul de la Teatru cum ramane? Tot o vesnicie? Tot așa? Ca monitoarele de timp le-au scos, ca sa nu mai fie dovezi la cat de lung e timpul de asteptare! Acest semafor este strans legat de semaforul de la Univ Brâncoveanu, o alta realizare mareață si acela!

  • Iulian spune:

    Bravo Domnule Primar, sunteți de neegalat!!! Nu o să-i mulțumiți pe toți cetățenii acestui municipiu, oricum sunteți pe primul loc în sondaje că și gospodar al orașului, făcând comparație cu ceilalți primari din ultimii 50 de ani!

  • Sibiceanu Marian spune:

    Felicitari! Am speranța ca o sa se sancționeze toți cei certati cu legea si bunul simț !✋

  • Sibiceanu marian spune:

    Felicitari! Sper că se va circula mult mai civilizat,cu bun simț,iar cei certati cu !legeavor fi sancționați✋🤝

  • Doricu spune:

    Noaptea mintii. Ati blocat traficul in oras. Toate trecerile de pietoni au semafoare. In 500 m sunt 6 semafoare. Sensuri unice instituite arbitrar, că fara aplicatii rutiere nu mai ajungi la destinatie
    Bani publici cheltuiti pentru fotbal.
    Intradevar are cu ce sa ramana in istorie si acest primar.

  • Valentin Dtan spune:

    of! nu mai putem trece cu 200km/h prin oras
    vom fi filmati cand trecem pe rosu
    se va vedea cum fugarim pietonii pe trecere

    of!

  • Jan spune:

    Sa speram ca vor fi folositoare,au si semafoare inteligente care sa fluidizeze? sau sunt ca si WC-ul de 400000€

  • A spune:

    În cartier Prundu, str Bănănăi se circulă cu 100 la oră, în condițiile în care este limitator de viteză 30 la oră. Poate se va sesiza cineva

  • Rikă spune:

    Bai primaree…mai urcă si tu pe strada Balotesti sa vezi cum arată..că de plătit impozite si taxe platim…vino sa vezi ce drum avem…

  • Lulu spune:

    Ce cheltuieli inutile face pesede ul! asa faceți și acasă?cheltuiți după bunul plac,nu va pasa de cetățeni,nu va pasa de sănătate,educație,asigurare servicii de calitate pt secolul XXl
    Când urmează un alt WC ?

  • Marius spune:

    Ne pregătiți pentru directiva(15′ city)? În Marea Britanie sunt deja montate și implementate itinerarii,restricții sub pretextul emisiilor de carbon(poluare excesivă) 🤨!

  • Kel spune:

    In loc sa asfaltați orașul fiindcă facem slalom printre gropi și canale va arde de camere,asta cu camerele e doar o afacere in care sa bage ei bănuți in buzunar !

  • John spune:

    Toate trecerilor de pietoni necesita semafor cu buton.
    Siguranța pietonilor este esențială.
    ,,OILE” se aruncă pe zebra , uneori alerga cu disperare pe zebra ……trebuiesc protejate și aceste oi….

  • L. G. spune:

    Dacă tot s-au apucat de îmbunătățiri și modernizări , de altfel, fapte de lăudat, dacă sunt utile, și, potrivit titlului cu NU MAI MIȘCĂ NIMENI, nu se montează
    camere de luat vederi pe Traian Vuia și la intrarea în Piața Ceair ? Cei cu „Țâgări! Țâgări!” sunt agasanți, iar în curând ne vor trage de mânecă, dacă nu mai rău… In anumite zile lipsesc, ca și unii piețari. Evident, „monitorizați’, anunțați din timp.
    La Fortuna, din fața farmaciilor Dona și Catena nu dispar minunatele standuri? Și pe acolo e … mișcare. Spațiul verde de la Casa Sindicatelor e transformat în toaletă. Treceți vara pe lângă…

  • Unul din multime.... spune:

    Asta cu camerele in zonele cu risc potential sunt ok, elimina interpretarile in caz de accident. Sunt cazuri de interpretări cel putin suspicioase in cazul unor accidente in urma carora conducatori auto au fost penalizati nedrept, fapt demonstrat ulterior vizionand probe video, asa ca cel putin pt acest motiv sunt binevenite.

  • Ion spune:

    Dacă tot sunt atâtea camere in Pitești poate se autosesizează careva să îi sancționeneze și pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare . Eu stau in Tudor Vladimirescu, iar lângă calea ferată, lângă și în lacul de acumulare, unde ar fi o plăcere să te plimbi că alt loc de promenadă nu avem ,e un focar de infecție. Ca sancțiuni propun pentru inceput ca cei care sunt prinși la pescuit să fie puși să facă curățenie lună pe marginea barajului până în apă, apoi în caz că sunt prinși că aruncă a doua oară o lună de zile să facă curățenie ca muncă în folosul comunității ( poate așa se lecuiesc). Toți cei care aruncă la întâmplare și sunt destui, cartierul e plin de gunoaie, îndeasă toți ambalajele prin toate gardurile, trebuie puși la muncă și dacă nu vor de bunăvoie forțați să facă curățenie pe o anumită zona că să vadă cu e să facă și ei curățenie după alții cum facem și noi după ei.In caz că nu se lecuiesc să li se înzecească porția până se lecuiesc. Legat de calitatea asfaltului in cartier nu mai vorbesc, e ciuruit tot, de altfel cartierul nostru deși e relativ nou este tratat că un cartier mărginaș. Poate acum că se construiește mallul își va schimba puțin aspectul estetic, dar curățenia depinde tot de noi. Sunt convins că dacă de face curățenie perfectă și se dorește prinderea și sancționarea celor necivilizați in prima zi ar avea clienți pt muncă în folosul comunității pentru o lună.Nu amenda ii sperie pe care o plătește sau nu, munca ii sperie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90