Donaris 930 x 122

antiterorism

Pitești. Panică la Autogara Nord! Au intervenit forțele speciale!

Pitești. Panică la Autogara Nord! Au intervenit forțele speciale!

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Update, ora 13.51

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

,,INTERVENȚIE LA SESIZARE PRIVIND COLETE SUSPECTE

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind o intervenție a polițiștilor în urma unei sesizări despre două bagaje, ce se găseau în incinta unei autogări din municipiul Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei autogări din municipiului Pitești, se găsesc două bagaje.

Pentru intervenția specifică acestui tip de sesizare, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranță.

Specialiștii pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș au efectuat verificări, pentru a stabili dacă bagajele prezintă elemente de interes pirotehnic.

În urma activităților specifice, s-a stabilit că bagajele în cauză nu au conținut periculos.

În cauză, se continuă verificările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, este mesajul autorităților.

Știre inițială, ora 12.14

Panică mare la Autogara Nord!

Două plase au fost uitate în incinta autogării, fapt ce a pus autoritățile pe jar.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, jandarmi, de la Brigada Antiteroristă și Poliția.

Specialiști pirotehniști însoțiți de câini polițiști au cercetat locul cu atenție, pentru a se asigura că în plasele găsite nu se află obiecte care ar putea pune oamenii în pericol.

În cele din urmă, s-a constatat că cele două plase uitate în Autogara Nord conțineau haine.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3