NOR CURIER 930X122

complex de agrement

Pitești. Patronul de la Rehoma nu se lasă și vrea să construiască în Pădurea Trivale

Pitești. Patronul de la Rehoma nu se lasă și vrea să construiască în Pădurea Trivale

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

Patronul de la Rehoma, Nicolae P, merge din nou în fața autorităților locale cu proiectul complexului de agrement din Pădurea Trivale.

Afaceristul cere încă o dată obținerea avizului de oportunitate pentru „Scoaterea din fondul forestier (a suprafeței de 2798,00 mp) și aprobare PUZ pentru înființare complex de agrement” pe terenul în suprafață totală de 89181,00 mp.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Cererea omului de afaceri face parte din lucrările înscrise pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de Urbanism ce va avea loc pe 13 iulie.

Membrii Comisiei vor avea de dat un vot (favorabil, nefavorabil sau să se abțină) pentru:

Studiu de oportunitate – zona pădure cuprinsă între străzile Zamfirești și Grigorești (…) pentru obținerea Avizului de oportunitate pentru „Scoaterea din fondul forestier (a suprafeței de 2798,00 mp) și aprobare PUZ pentru înființare complex de agrement” pe terenul în suprafață totală de 89181,00 mp.

Pitești. Patronul de la Rehoma nu se lasă și vrea să construiască în Pădurea Trivale

Vă amintim că inițiativa patronului de la Rehoma a creat multe discuții și ridică tot atâtea semne de întrebare, cel puțin în rândul consilierilor locali.

Sorin Apostoliceanu (PNL) este unul dintre cei care au semnalat posibile nereguli.

Acesta a susținut că „Se va deschide o cutie a Pandorei” și că interesele în cazul acestui proiect ar fi, în realitate, mult mai mari.

Mai multe informații și subiectul pe larg, AICI – Pitești. Un cunoscut afacerist din domeniul hotelier vrea să construiască în Pădurea Trivale

Mai mult decât atât, omul de afaceri deja ar fi amenjat un drum prin Pădurea Trivale, mai spune consilierul local.

Asta cu toate că proiectul complexului de agrement ar fi vizat, cel puțin din acte, o alee pietonală.

Informații pe larg, AICI – „Bomba” din Pădurea Trivale! Apostoliceanu aruncă totul în aer

Patronul de la Rehoma vrea să realizeze pe un teren privat complexul de agrement pentru care cere obținerea Avizului de oportunitate.

Concret, proiectul complexului de agrement ar trebui să cuprindă: structură modulară destinată găzduirii activităților de loisir, un foișor, locuri de odihnă și relaxare, amenajări specifice parcurilor de aventură în natură (tiroliană, trasee de diferite dificultăți – platforme, scări, podețe din lemn, etc.).

Ar trebui să se realizeze o platformă pietruită cu rol de circulație ocazional și o alee pietruită cu rol de asigurare a accesului pietonal.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Cristian spune:

    Sa faca la el acasa

  • DA spune:

    Sa facă dar în liniște cum a spus, acum de acolo din vale se aud drujbe, buldoexcavatoare, vehicule de mare tonaj, și pe strada Zamfiresti circula foarte multe ATV-uri cu viteza și făcând zgomot infernal.Daca e zona protejata trebuie respectata.

  • Pavel spune:

    nu îl lăsați ….va fi rau

  • Luminița Mirela Cirstea spune:

    Dar pe noi, cei care locuim acolo nu ne întreabă nimeni?? De ani de zile facem sesizări la poliție de gălăgia care o face cu evenimentele din corturile sale, muzică pusă la maxim, aproape toată săptămâna!!! Își ia banii pe chirii pe aceste evenimente și mituieste poliția la fiecare sesizare a noastră!! Vă dați seama ce o să fie cu așa zisul parc? Mai vrea de fapt să pună alte corturi pentru evenimente, de fapt!!! Huo!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90