930 x122 grota rece

intersecție

PITEȘTI: PERICOL ÎN INTERSECȚIE!

Semafoarele de la intersecţia străzilor Armand Călinescu şi Smeurei (în dreptul bisericii „Sf. Ioan”) se desincronizează din când în când, punând în pericol participanţii la trafic.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

În momentul în care semaforul de pe strada Smeurei arată roşu şi contorul ajunge la 0 secunde, în loc să se facă verde mai stă blocat pe 99 de secunde tot pe culoarea roşu pentru o perioadă de aproximativ 10-15 secunde. Șoferii autoturismelor oprite la semafor pe strada Smeurei pleacă de pe loc cu intenţia de a traversa intersecţia în momentul în care contorul a ajuns la 0 secunde, neobservând că semaforul este, de fapt, roşu în continuare, iar cei care circulă pe strada Armand Călinescu, având verde, riscă să intre în coliziune cu primii.

Autorităţile trebuie să ia măsuri pentru sincronizarea semafoarelor, deoarece riscul producerii de accidente este foarte mare.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3