930X122 MAIA

căzut

Pitești: Persoană căzută în fața unui supermarket. Se fac manevre de resuscitare

Pitești: Persoană căzută în fața unui supermarket.

Citiți și: Pitești. Un copil a căzut de la etaj pe Eremia Grigorescu!

UPDATE ORA 12.40: Este vorba despre un bărbat cu vârstă de aproximativ 70 de ani. Acesta a răspuns manevrelor de resuscitare. Paramedicii l-au intubat și l-au transportat la spital.

 

Citiți și: Copil de 12 ani, căzut cu motocicleta într-o prăpastie

 

„Cu ceva timp în urmă un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a fost solicitat să intervină în cazul unui bărbat căzut în stradă, în cartierul Trivale din municipiul Pitești. Paramedicii ajunși la fața locului au găsit bărbatul care a intrat în stop cardio-respirator și au început de urgență manevrele de resuscitare. Ulterior a sosit și un echipaj al SAJ și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Din fericire, bărbatul de 70 de ani a răspuns eforturilor echipajelor medicale, ulterior fiind intubat și transportat la spital”, precizează ISU Argeș.

Știrea inițială – ora 11.51

În jurul orei 11.30, echipaje medicale au intervenit de urgență în cartierul Trivale, acolo unde o persoană ar fi căzut ca secerată la pământ. Potrivit sesizării, aceasta se află în fața supermarket-ului Profi Trivale, complex 2.

Din nefericire, starea acesteia este extrem de gravă, aflându-se în stop cardiorespirator. În acest moment, se fac manevre de resuscitare.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3