EcoMoto 930×122

căzut

UPDATE: Incident grav în Argeş. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă

UPDATE ORA 9.45: Fântâna era în zona unui saivan, aflat în apropierea caselor. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Este încadrarea legală în cazuri acest gen, respectiv art. 192 din Codul Penal.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

 

Citiți și: Pitești. Un copil a căzut de la etaj pe Eremia Grigorescu!

 

 

UPDATE: „Este vorba de un bărbat de 76 de ani, acesta a fost extras, dar din nefericire era decedat. Nu se știe de când era căzut acolo și nici împrejurarea în care s-a produs evenimentul, iar fântâna era de mici dimensiuni. Bătrânul stătea singur în apropiere, avea câteva animale de care avea grijă și a fost găsit de familie când au fost astăzi pe la el”, a transmis ISU Argeş. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în acest caz.

 

 

Incident grav în Argeş, mai exact în localitatea Valea Mare Pravăţ. Este vorba despre o persoană care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite de oamenii legii, a căzut într-o fântână. Nu este încă clar dacă s-a aruncat sau a fost vorba de o cădere accidentală.

 

Victima este decedată.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90