SMART KIDS 930X122

bloc

Pitești: Dramatic! Tânăr căzut de la etajul trei al unui bloc!

Pitești: Dramatic! Tânăr căzut de la etajul trei al unui bloc!

Citiți și: Formă gravă de varicelă la un copil de 7 ani. Are corpul plin de bășici cu sânge!

Update, ora 8:30

Inițial, informația era că un copil a căzut de la etaj. Ulterior, autoritățile au venit cu precizări cum că este vorba despre un tânăr:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind precipitarea de la înălțime a unei persoane în zona unui bloc de locuințe din municipiul Pitești,  Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Citiți și: Pitești. Și-a pierdut copilul în parc!

În dimineața zilei de 06 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, in jurul orei 07.00, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de 27 de ani, ar fi cazut de la etajul trei al unui bloc de locuințe de pe strada Alunului, din cartierul Găvana.

La fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care a constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul a fost preluat, conștient, de către un echipaj medical și transportat la spital (conform ISU Argeș, bărbatul a suferit politraumatisme).

Din verificările preliminare, rezultă că bărbatul ar fi căzut, accidental, de la etajul trei al unui bloc, unde se afla la o petrecere.

Polițiștii efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, a transmis Poliția Argeș.

Știrea inițială, ora 07.32

Dimineață dramatică pentru o familie din Pitești!

Un tânăr  a căzut de la etajul trei al unui bloc din cartierul piteștean Găvana II.

Mai precis, blocul cu pricina se află pe strada Paltinului. La fața locului au intervenit echipaje specializate de salvare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Gabriela spune:

    Sunt impresionat, trebuie sa spun. Intalnesc foarte rar un blog care sa fie educativ si distractiv si lasa-ma sa te informez ca te-ai lovit in cui. Gandul tau este remarcabil; dificultatea este un lucru despre care nu suficienti oameni vorbesc inteligent. Sunt foarte bucuros ca am dat peste asta in cautarea ceva legat de asta.

570 X 90 CAPRA 3