930 x122 grota rece

constructie ilegala

Pitești: Poliția Locală, a doua vizită la blocul din Nord. De această dată agenții au văzut altceva!

Pitești: Poliția Locală, a doua vizită la blocul din Nord. De această dată agenții au văzut altceva!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

25.11.2021

Astăzi, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Disciplină în Construcții s-au deplasat din nou la blocul L4, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești, acolo unde un locatar, de la un apartament situat la parter, a realizat o construcție ilegală pe domeniul public, o alee, eliminând totodată o porțiune din spațiul verde existent.

Subiectul a fost adus în atenția publicului de către ePitești.ro. Citește integral articolul, AICI – Piteștean cu tupeu mare! Construcție ilegală la parterul unui bloc din Nord

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

ALTĂ VIZITĂ, ALȚI OCHI

Constatând neregulile existente, în această dimineață, agenții au luat măsuri în privința acestei situații. Astfel, conform legislației în vigoare, aceștia au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei și au impus proprietarului aducerea în patru zile a terenului în starea inițială, trasmite pentru publicația noastră –  Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești (foto).

DIALOG EPITEȘTI – GENTEA

Reamintim că, ieri seară, ePitești.ro a luat legătura cu edilul piteștean, Cristian Gentea, pentru un punct de vedere oficial legat de situația de la parterul blocului din Nord. Din discuția cu acesta am aflat că Poliția Locală Pitești a mai făcut o vizită în teren, însă fără prea mare folos Prima dată când am avut această discuție cu Poliția Locală, s-au dus acolo și au spus că nu este spațiu verde.”

DIRECTORII DIN PRIMĂRIE, ÎN CONTROL

Din acest motiv, Dan Teodorescu (n.r. director executiv la Direcția Servicii Publice și Achiziții din cadrul Primăriei Pitești) și Iulian Chiriță (director executiv la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Pitești) au fost trimiși de către edil să verifice din nou situația din teren.

Astfel, odată confirmat faptul că lucrările s-au realizat ilegal, vizita de astăzi a polițiștilor locali s-a lăsat, de această dată, și cu sancțiuni.

Vom urmări subiectul!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Adi spune:

    A ti umplut spatiile verzi cu chioscuri si parcari si dati o amenda unora care normal aprobarea o cer locatarilor nu toate spatiile verzi sunt ale primariei cum nici toate spatiile sunt ingrijite de primarii exces de zel doar pt ca nu a trecut suficient pe la primarie probabil in planul urbanistic intra numai cocioabele tarabele care inca apar in oras nu suntem decat o imagine de tarabagii si .in alte orase civilizate acestea au fost scoase tocmai pt ca sunt inestetice

  • Locatar spune:

    Ar fi bine cei de la spatii verzi sa puna gard viu cum era odata – pana in scara blocului. Dar nu ai cu cine ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3