pizzeria sapori  930 122

ipj arges

Pitești. Puști de 19 ani, prins de Poliție după ,,cursa nebună” din oraș

Pitești. Puști de 19 ani, prins de Poliție după ,,cursa nebună” din oraș

Citiți și: Șoferii pot depăși viteza legală fără a fi sancționați! Ce se permite

Cu câteva zile în urmă, publicația noastră reda o filmare scandaloasă postată pe un grup de Facebook din Pitești.

Imaginile surprindeau mai mulți tineri ,,distrați” ce s-au filmat într-un autoturism condus haotic și cu viteză pe strada Armand Călinescu din Pitești.

Citiți și: Locurile în care viteza maximă este de 5 km/h. Așa iau șoferii amendă

Puteți reciti știrea AICI.

Așa cum era de așteptat, autoritățile s-au autosesizat în urma apariției imaginilor în spațiul public și au identificat conducătorul autoturismului.

Șoferul de 19 ani, din Pitești a fost amendat cu 580 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere.

Pitești. Puști de 19 ani, prins de Poliție după ,,cursa nebună” din oraș

,,În ziua de 07 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat verificările în urma unor imagini apărute în spațiul public, referitoare la un conducător auto care manifestă un comportament agresiv în trafic, pe raza municipiului Pitești, și au identificat și sancționat contravențional conducătorul auto.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în seara zilei de 30 martie a.c., în jurul orei 22:00, un tânăr de 19 ani, din Pitești, ar fi adoptat un comportament agresiv în timpul conducerii autoturismului, iar ulterior au fost postate imagini pe rețele de socializare prin care este ilustrat o parte din traseul parcurs, pe str. Armand Călinescu din municipiul Pitești.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Argeș.

Sursă foto: Facebook/Pitesti, orasul meu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vali Stan spune:

    e de la semafoare. sute de criminali zilnic in acest oras!

    Aloo, Rutiera! Se merge cu 100 pe Armand, Dumbravei si cu 80 in cartiere!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3