Donaris 930 x 122

cristian gentea

Pitești. „Scandal să fie! Nu am timp de dat meditații!”

Pitești. „Scandal să fie! Nu am timp de dat meditații!”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ieri, prefectul Radu Perianu aducea din nou în atenția cetățenilor propunerea sa privind instalarea celui de-al doilea apometru care contorizează diferit apa folosită pentru băut și cea folosită de oameni pentru diferite treburi casnice – Subiectul pe larg, AICI – Pitești. „Cum se poate plăti apa de udat fără tarif de canal!”

Zilele trecute, într-o conferință de presă, prefectul Perianu a solicitat găsirea unor soluții cu privire la o problemă semnalată de cetățeni, la rândul său primarul Gentea a răspuns acuzațiilor- detalii, AICI – Pitești: Război între primarul Gentea (PSD) și prefectul Perianu (PNL)

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Primarul Cristian Gentea răspunde acuzațiilor prefectului Radu Perianu

Pentru că nu rămân dator niciodată, din eleganță, voi răspunde – deși nu prefectului județului Argeș, care, instituțional, nu are nicio legătură cu subiectul abordat, ci domnului Radu Perianu.

Domnule Perianu, insistați, pe de o parte, să interveniți public pe o temă extrem de sensibilă, fără să aveți informații!

Dacă sunteți preocupat, ca cetățean, de date tehnice legate de distribuția apei prin sistemele de alimentare și de tarifele practicate pentru utilizarea apei potabile sau canalizare, în Pitești și în zonele în care operează Apă Canal 2000 SA, mă puteați contacta direct.

V-aș fi explicat, așa cum o fac de fiecare dată când avem discuții punctuale.

Înțeleg doar că vă doriți un prilej, indiferent de context, în care să dialogăm online – doriți capitalizare de imagine, nu contează cum și de ce, scandal să fie!

Deși, după cum reiese din spusele dumneavoastră, vă pricepeți foarte bine la apometre, debitmetre (!), după ce mă întorc, vă voi explica iar cum este cu apa potabilă, apa industrială, canalizare…

Așa că vă invit să vă pregătiți pentru a lua notițe!

O voi face pentru ultima oară, fiindcă am multă treabă la Pitești și nu am timp de dat meditații!

Repet, nu aveți informație corectă și mă întreb dacă persistați în greșeală pentru că nu ați înțeles sau pentru că sunteți folosit de liberali pentru a vă afla în treabă, adică în atenția publică, cât de mult se poate.

Este redundant că în urmă cu ceva vreme făceați apel, de data asta în calitate de prefect, să nu se folosească apa potabilă la udat grădini și flori, acum v-ați sucit la 180 de grade!

Cel mai jenant, însă, în opinia mea, este postura în care vă situați (sau vă obligă PNL să vă situați) de a face intervenții publice pe un subiect extrem de sensibil: în trecutul nu foarte îndepărtat, tocmai ați consiliat (degeaba!) un reprezentant PNL (fost consilier județean), pe care l-am prins furând apă!!!

Da, instanța a dovedit furtul, iar una dintre colegele dumneavoastră a fost avocatul hoțului dovedit!

Puteați evita revenirea acestui scandal de presă legat de PNL!

Mai mult, nu înțeleg de ce nu vă uitați la „modelele de administrație”, așa cum le prezentați în campaniile electorale – Oradea sau Cluj Napoca.

Au debitmetre la canalizare?

Nici nu vreau să mă gândesc mai departe, la ce se vorbește prin Pitești, că un coleg de partid cu funcție înaltă la București ar avea ceva interese de business cu apometre/debitmetre, mai exact are stoc ce trebuie valorificat.

Domnule Perianu, dacă dumneavoastră considerați că „înțepăturile” astea puerile, la adresa mea, vă vor aduce vreun câștig în cariera politică, vă înșelați amarnic!

Toate, însă, la timpul lor!„, este răspunsul primarului Cristian Gentea la acuzațiile făcute de prefectul Radu Perianu.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Sorescu Sebi spune:

    Domnule Perianu, de ce nu te informezi ? Puteai sa ai o discutie cu directorul tehnic de la Apa-Canal, sau cu directorul general sa vezi daca este posibila aceasta schimbare. Dar nu-i nimic caci asa mai aflam si noi de PNL-isti infractori care fura apa potabila din retea. Intarata-i drace ca si mie-mi place..

  • Un cetatean spune:

    Am citit toata poliloghia primarului, trec peste aroganta si narcisismul lui obisnuite, dar n-am vazut asa-zisul raspuns la „acuzatii” (cum zice in titlu), ci doar niste vorbe de politruc si acuzatii cu iz electoral care n-au nicio legatura cu subiectul. Prefectul propunea ca oamenii care isi uda gradinile sa aiba contoar separat pentru apa utilizata la irigare si sa nu mai plateasca si canalizarea pentru aceasta apa, lucru logic, pentru ca apa aceea nu mai ajunge in canalizare ci intra in pamant pentru a „hrani” plantele. Practic ei platesc canalizarea degeaba. In loc de vreo lamurire pe acest subiect, primarul egolatru bate campii despre firme care ar vrea afaceri cu debimetre, despre un liberal care fura apa si mai lasa de inteles ca e rau ca oamenii sa risipeasca apa cu irigarea, de parca am trai in desert sau pe vremea lui Ceausescu cand ni se dadeau „utilitatile” (apa calda, curent, gaze, etc) asa cum avea chef dictatorul. Ba, primare, ce-ar fi sa mai lasi dracului politica si ipocrizia si sa incepi sa te uiti in fisa postului, sa vezi ce obligatii iti revin in administrarea orasului? De cand consumi banii orasului pe fotbal, ai ajuns sa iti inchipui ca orice iti este permis si ca tu le stii pe toate! Tu iti permiti sa risipesti banii de la buget pe o echipa de fotbal slaba, care are in componenta aproape numai straini adunati de pe toate coclaurile globului, dar ai pretentia ca pitestenii sa nu-si mai irige gradinile, ca e bine sa faca economie la apa. De ce sa faca economie, ba, nefericitule, fiindca a zis analfabetul ala pesedist de Daea ca e seceta in agricultura? Si chiar daca ar fi seceta, asa cum zice „regele cormoranilor”, ce legatura are asta cu sistemul de alimentare cu apa al Pitestiului, ba? Ti se pare ca nu poate fi alimentat Pitestiul din cauza ca exista cateva sute de gradini in care unii isi vor uda florile? Tu stii ba, nefericitule, ca Pitestiul e pe malul raului Arges si ca exista pe acest rau mai mult de 15 baraje cu lacuri de acumulare din care poate fi alimentat Pitestiul?

  • joe spune:

    mai bine ne lasa sa foram cate o fantana, ar fi cel mai bine, nici macar nu e necesar sa fie potabila apa cu pricina; ar fi cea mai inteligenta solutie

    astia din primarie oricum nu sunt interesati decat de cancanul lor politic (vezi toata polologhia de mai sus) si nu de solutii pentru cetateni; iar faptul ca cei de la apacanal ne jecmanesc pe fata, nu e un secret pt nimeni (sa nu uitam de asa zisele „ape pluviale” pe care ni le baga in facturi tot la capitolul canalizare, de parca apa de ploaie nu intra in pamant, se duce toata in canalizarea lor 🙁 )

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3