EcoMoto 930×122

amenzi

Pitești: Sens unic ignorat de şoferi!

Și astăzi sensul unic instituit recent pe strada Traian din Pitești a fost ignorat de șoferi. De câteva zile, această schimbare în trafic dă grave bătăi de cap conducătorilor auto care tranzitează zona.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Reamintim că și miercuri, 2 noiembrie, polițiștii locali care supravegheau strada au scris zeci de avertismente șoferilor care nu au observat la timp indicatorul proaspăt montat.  Subiectul pe larg, AICI – „Coadă” de șoferi care trec pe interzis! Polițiștii au scris de i-au durut mâinile!

Primăria Pitești a instituit sens unic pe strada Traian din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Despot Vodă și Vasile Lupu, în data de 31.10.2022, conform avizării din Comisia de sistematizare a circulației din data de 08.09.2022.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Perioada de acomodare acordată șoferilor neatenți a trecut, drept pentru care astăzi, polițiștii au aplicat amenzi.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Astăzi, pe strada Traian din Pitești, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutiera au acționat cu privire la asigurarea unui climat de siguranță a circulației și au sancționat un număr de 33 de sancțiuni contravenționale pentru pătrunderea conducătorilor auto pe un sector de drum unde acționează indicatorul „accesul interzis”, instituit pe strada mai sus amintită.

În acest sens au fost aplicate în cursul zilei de astăzi un număr de 34 sancțiuni ( 2,3 puncte amenda plus 2 penalizare).

Recomandăm conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, evitând astfel sancțiunile contravenționale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Ionuț spune:

    Și în cartierul Găvana este ignorat zilnic sensul unic pe strada Mihai Chitescu și nu am văzut nici un echipaj de poliție în zona respectivă.

  • adw spune:

    ba dar mai gata cu toate figurile astea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90