930 pe 122 COSTACHE

gavana

Pitești. Șoferiță cu tupeu în Găvana! A pățit-o rău de tot

Pitești. Șoferiță cu tupeu în Găvana! A pățit-o rău de tot

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe b-dul 1 Decembrie 1918 din Găvana, o femeie, de 34 de ani, din Pitești, care avea aplicate folii de culoare închisă pe gemurile laterale față ale autoturismului.

Potrivit Poliției Argeș, era vorba despre folii ce estompau vizibilitatea atât din exterior, cât și din interior și pentru care nu exista omologare în acest sens.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

„În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, precum și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare”, informează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

 • Sergiu spune:

  pai milițienii de ce au pe mașinile proprii? ăștia sunt milițieni nu polițiști atât știu sa amendeze proiectoare și folii , râs de milițieni !weak

 • Mihai spune:

  Senzațional,ați găsit o șoferița cu folie pe fata ce realizare mare. Dar cum facem cu domnii milițieni care toți ai folie pe fata și nu ii vede nimeni in trafic sau sunt sifoane sub acoperire. Sau domnii țigani sau proxeneți prin oraș, pe ei nu ii vede nimeni in trafic. Mizerii de milițieni ce sunte-ți. Vai de țara asta corupta și plină de lingăi și pupincuristi

 • Tampiteanu spune:

  Pai, io cu coltora mia, nu vad unde e tupeuul?

 • Dodo spune:

  Pai de aia se numesc milițieni ,ca atâta pot !
  Ar fi culmea sa se amendeze pe ei!

 • Marius spune:

  Asta e o amendă clasica decate ori nu am văzut lucru asta,ceva mai nou nu aveți

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache