930×122 POSADA 5

Pitesti

Pitești. Șoferul unui mastodont a comis-o grav pe Depozitelor

Pitești. Șoferul unui mastodont a comis-o grav pe Depozitelor

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

Șoferul unui TIR a fost amendat cu nu mai puțin de 9.000 de lei, iar vehicului a fost imobilizat de polițiști. S-a întâmplat pe strada Depozitelor din Pitești.

„Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Poiana Lacului, care conducea un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, pe str. Depozitelor din municipiul Pitești, vehiculul fiind dotat cu aparat tahograf digital, asupra căruia s-a intervenit pentru a nu înregistra perioada de conducere.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu elevul din Mioveni care și-a desfigurat colega

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 9.000 de lei, conform OG 37/2007 privind perioadele de conduicere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

De asemenea, a fost luată măsura complementară de confiscare a dispozitivului care bloca funcționarea aparatului tahograf. Totodată, având în vedere că în condițiile depistării, conducătorul auto nu a putut dovedi efectuarea pauzelor și/sau perioadelor minime de odihnă prevăzute de legislația în vigoare, a fost aplicată și sancțiunea complementară a imobilizării vehiculului până la îndeplinirea condițiilor de legalitate pentru continuarea transportului, conform prevederilor OG 27/2007”, informează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă – strada Depozitelor

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3