930×122 CAPRA 5

copil căzut

Video: Un copil de 4 ani a căzut de la etajul unui bloc din Piteşti. S-a deschis dosar penal

Un copil a căzut de la etajul 1 al unui bloc din cartierul piteştean Găvana. S-a întâmplat în această dimineaţă, aproape de ora 7.

Citiți și: Tragedie fără margini. Un copil s-a prăbușit de la etajul nouă al unui bloc

UPDATE ORA 11.30: După cum medicii au anunţat, s-a luat decizia de transfer a micuţului la un spital din capitală. Echipajul SMURD de Terapie Intensivă mobilă îl va transfera pe copil de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la Spitalul Grigore Alexandrescu. Este în continuare intubat şi ventilat mecanic.

UPDATE ORA 10.30: Copilul este în stare gravă și a fost intubat. Potrivit medicilor, a ajuns conştient la spital, însă din cauza multiplelor leziuni suferite (inclusiv cerebrale), starea lui s-a degradat rapid. După ce va fi stabilizat, se va lua cel mai probabil decizia de transfer la un spital din Bucureşti.

Citiți și: Video: Copil preluat de ambulanţă, după ce a căzut în magazinul Trivale

Declarații dr. Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Pitești (VIDEO).

 

 

IPJ Argeş anunţă că a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

 

 

Declaraţii ale martorilor (VIDEO)

 

 

Update: Ora 07.28 – Politiștii Secției 2 Poliție Pitești efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

 

Update: Ora 07.20 – „Este vorba de un băiat de 4 ani, acesta s-a lovit la cap în urmă căderii de la etajul 1. Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital”, precizează ISU Argeş.

 

 

Știrea inițială: ora 07.13

Pitești: Un copil care ar avea în jur de 4 ani, ar fi căzut de la etajul 1, al unui bloc de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, zona Auchan Găvana. Medicii Smurd au fost solicitați să intervină de urgență la locul evenimentului. Deocamdată nu se știe starea victimei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3