New Profesional Consult 930 x 122

loc de joaca

Pitești: Un nou proiect prinde contur. Au început lucrările

Municipalitatea anunță că prima etapă a proiectului „Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești” a început prin modernizarea primului loc de joacă. 

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a desfășurat, miercuri, 20 iulie 2022, lucrări de dezmembrare a echipamentelor vechi de joacă (aparate de joacă, coșuri de gunoi și împrejmuire), pentru a oferi constructorului, frontul de lucru necesar pentru reamenajarea amplasamentului în Zona Decebal, strada Independenței – modernizarea locului de joacă (352,69 mp) și a spațiului verde bl.C1-bl.C2-Bl.C5 (284,04 mp).

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc în Lunca Argeșului! Comportament scandalos!

 

Conform proiectului „Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești”, Primăria Municipiului Pitești va reabilita spațiile verzi și va reamenaja locurile de joacă în 4 zone cu potențial de dezvoltare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonimul venețian spune:

    Sunt curioasă ce va fi! Aseară, aici, în Craiovei, lângă bl.29, au băut tinerii de s-au pișat pe ei, la propriu! Unde ne sunt paznicii, cine trebuie să dea amenzi? Eu? Am stins luminile și voiam să dau cu mere stricate în ” domnișoarele” care se pișau, da, da, e chiar așa cum vorbeau ele, chiar pe aleea din fața blocului! ” Unde e iluziile mele, care le-am pierdut”!, pam pam!!! Ce faceți bă, cretinilor? Amenajați ce? Au fost făcute amenajări, dar se pișe pe ele, astea, tutele de cartier! Puneți, băi, polițiști să patruleze!!! Au spart sticle de băutură o oră și nu a trecut niciun „patrulagiu ” care să-i pizduiască frenetic!!! Băi, băgați bani degeaba, totul va fi distrus, cât de curând, pentru că ” patrula cățelușilor” doarme liniștită, pe banii NOȘTRI!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90