930 pe 122 COSTACHE

loc de joaca

Pitești: Un nou proiect prinde contur. Au început lucrările

Municipalitatea anunță că prima etapă a proiectului „Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești” a început prin modernizarea primului loc de joacă. 

Citiți și: Pitești. Se face și este pentru copii!

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a desfășurat, miercuri, 20 iulie 2022, lucrări de dezmembrare a echipamentelor vechi de joacă (aparate de joacă, coșuri de gunoi și împrejmuire), pentru a oferi constructorului, frontul de lucru necesar pentru reamenajarea amplasamentului în Zona Decebal, strada Independenței – modernizarea locului de joacă (352,69 mp) și a spațiului verde bl.C1-bl.C2-Bl.C5 (284,04 mp).

Citiți și: Pericolul din zona Odobescu a fost înlăturat

 

Conform proiectului „Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești”, Primăria Municipiului Pitești va reabilita spațiile verzi și va reamenaja locurile de joacă în 4 zone cu potențial de dezvoltare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonimul venețian spune:

    Sunt curioasă ce va fi! Aseară, aici, în Craiovei, lângă bl.29, au băut tinerii de s-au pișat pe ei, la propriu! Unde ne sunt paznicii, cine trebuie să dea amenzi? Eu? Am stins luminile și voiam să dau cu mere stricate în ” domnișoarele” care se pișau, da, da, e chiar așa cum vorbeau ele, chiar pe aleea din fața blocului! ” Unde e iluziile mele, care le-am pierdut”!, pam pam!!! Ce faceți bă, cretinilor? Amenajați ce? Au fost făcute amenajări, dar se pișe pe ele, astea, tutele de cartier! Puneți, băi, polițiști să patruleze!!! Au spart sticle de băutură o oră și nu a trecut niciun „patrulagiu ” care să-i pizduiască frenetic!!! Băi, băgați bani degeaba, totul va fi distrus, cât de curând, pentru că ” patrula cățelușilor” doarme liniștită, pe banii NOȘTRI!!!

570 X 90 CUMPANA 3