930X122 MAIA

cristian gentea

Piteşti: Un teren neştiut de primar, descoperit în urma unui articol. Gentea: „Este perfect pentru o creşă”

În Piteşti există un deficit de aproximativ 300 de locuri de creşă, iar Primăria face eforturi în vederea construirii de noi astfel de unităţi.

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

În acest sens, primarul Cristian Gentea, prezent la adunarea generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), unde unul dintre subiecte a fost chiar propunerile pentru creşe, a transmis că va înainta ministrului Cseke propuneri privind locaţiile unde ar urma să se deruleze astfel de proiecte în Piteşti.

Banii pentru ridicarea imobilelor vor fi asiguraţi din fonduri de la Minister, iar Primăria nu va suporta decât costurile privind asigurarea spaţiilor şi racordarea la utilităţi.

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

În Găvana este cea mai mare cerere, iar foarte aproape – în Negru Vodă, există un teren despre care Cristian Gentea a afirmat că „nu a ştiut nimeni că există”.

„Bine că mi-a deschis cineva ochii şi l-am văzut printre blocuri – se încadrează perfect pentru o creşă”, a declarat primarul.

Contextul acestei declaraţii este unul interesant, prin prisma faptului că, în urmă cu aproximativ o săptămână, ePiteşti publica un articol despre un spaţiu neîngrijit aflat chiar în zona la care a făcut referire primarul Gentea.

Terenul din imaginea de mai sus este situat lângă un părculeţ care, de asemenea, are nevoie de o intervenţie din partea lucrătorilor Primăriei, pentru toaletare cel puţin.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ali spune:

    Și lângă părculeț este un mare focar de infecție o casa părăsită, neîngrijită, neîngrădită, tine loc de adăpost pentru oamenii străzii , și toaleta pentru cei care au magazin in aproprierea blocului Nord…. îți este și frica sa treci prin zona noaptea.
    Ar trebuii ridicate avizele de funcționare a magazinelor ce nu au toaleta deoarece suntem in 2021 nu in 1990 când acelea erau posibilitățile.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3