930 pe 122 COSTACHE

locuri de joaca

Video: „Jurassic Park” în Piteşti

„Jurassic Park” în Piteşti. Ne-ar fi plăcut să vorbim despre acest părculeţ ca despre un veritabil parc de distracţii unde dinozaurii care au existat în urmă peste 200 de milioane de ani să fie recreaţi sub forma unor statui.

Citiți și: Au început lucrările pentru modernizarea a trei locuri de joacă în Pitești

Din nefericire, spaţiul pe care vi-l prezentăm este de epoca jurasicului doar prin aspectul sălbatic, iar ca exemple ale faunei putem da, eventual, şopârle şi năpârci de mici dimensiuni.

Am aflat că acest loc de joacă (VIDEO), dacă se poate numi aşa, este în administrarea ADP. Puteţi să-l vizitaţi, gratuit, în fiecare zi – se află în apropierea blocului C1 de pe strada Negru Vodă (cartier Nord).

Citiți și: Proiect: 880 000 € pentru modernizarea locurilor de joacă din Pitești

 

 

ePiteşti a sesizat administraţia locală cu privire la aceste imagini. Primăria Piteşti a contactat ADP Piteşti care a formulat următorul răspuns:

„Reabilitarea locurilor de joacă se realizează doar prin programul de investiții, iar, în acest an, până la rectificarea de buget care urmează, nu au fost cuprinse pe lista de investiții reabilitări de acest gen. La rectificare, în funcție de fonduri, este posibil să fie aprobate proiectele propuse de către ADP în acest sens.

În ce privește reparațiile punctuale și întreținerea, acestea se fac atât conform programului de lucrări lunar al ADP, cât și în mod curent, de către Salpitflor. După explozia de vegetație ca urmare a ploilor din ultima perioadă, Salpitflor acționează în vederea întreținerii spațiilor verzi, inclusiv la locurile de joacă, în perioada imediat următoare fiind și acest loc prins în programul lor. De asemenea, ADP va repara și recondiționa toate toboganele care necesită acest lucru, tot în perioada imediat următoare”, a transmis Ana Rădulescu – director ADP Pitești.

 

 

Nu ne aşteptăm, aşadar, la o schimbare majoră a acestui loc de joacă, doar la toaletarea zonei care, fără să exagerăm, momentan arată ca o junglă.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3