930 x122 grota rece

fc arges

Piteștiul ar putea avea în doi ani un stadion de nivel european

Piteștiul ar putea avea în doi ani un stadion de nivel european.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Echipa FC Argeș, revenită în liga 1 după o absență de 12 ani, ar putea să se antreneze în viitor pe un stadion nou, ultramodern.

„FC Argeș va avea în doi ani și jumătate unul dintre cele mai moderne stadioane din România, cu 15.000-17.000 locuri, omologat pentru Europa League, iar în Champions League doar până la faza grupelor. Va fi un stadion care nu va mai avea pista de atletism, urmând să se facă una separat, ultramodernă, în spatele stadionului, pentru ca Federația Română de Atletism să își desfășoare acolo concursurile. Așadar, Piteștiul va avea din 2023-2024 un stadion de nivel european” a declarat principalul sponsor al echipei, Viorel Tudose pentru ProX.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

În decembrie, Cristian Gentea, președinte FC Argeș și primar al Piteștiului a declarat că stadionul se va construi de la zero, proiectul ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Constantin spune:

    Iarăși o gherlă la fel ca piața primăriei!!! Pentru ce are nevoie Piteștiul de așa ceva, când străzile sunt varză și circulația rutieră în oraș un balamuc???

  • Adi spune:

    Pe gherla de la piata muncesti sau faci cumparaturi iar pe gherla de la stadion vii cu prietenii si te relaxezi la o partida de fotbal. Daca ma gandesc bine mi as dori si un patinoar interior ar atrage multi in acest sport si cum in pitesti nu avem turism macar sa facem turism prin sport.

  • alex spune:

    Ar fi fantastica o astfel de investitie!!!

  • oktavian spune:

    cu ca.t mai repde ar fi si mai bine..dar pana 3 ani se schimba multe .lucrarea trebui inceputa repede..dc se vrea cu atat mai repede pana nu apar alte chesti,, ….eu sunt todeauna socotind ca un lucru de asa amploare trebuie facut pe monent si nu amanat pe ani..IAR PITESTI TREBUIE SA AIBE O ASEMENEA ARENA.TOATE ORASELE CU TRADIE LE
    TREBUI INFRASTRUCTURA

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90