930X122 MAIA

autostrada

Piteștiul, în pericol să se blocheze! Primarul se opune categoric!

Piteștiul, în pericol să se blocheze! Primarul se opune categoric!

Citiți și: E oficial! Se întâmplă pe Autostrada Sibiu – Pitești, pe cea mai dificilă secțiune

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, se arată ferm în decizia de a nu permite ca Piteștiul să fie blocat din cauza lucrărilor de conectare a Centurii Ocolitoare a orașului cu autostrada spre Sibiu aflată acum în lucru.

Edilul s-a întâlnit cu reprezentanții firmei care lucrează la autostrada Sibiu – Pitești, tronsonul spre Curtea de Argeș, pentru a găsi soluții care să nu blocheze municipiul, în contextul în care reprezentanții firmei spuseseră că singura soluție ar fi închiderea Centurii Ocolitoare pentru doi ani.

Citiți și: Acum s-a anunțat! Linia nouă de autobuz mult așteaptă de oameni!

„Oricât de mult ne-am dori autostrada Pitești-Sibiu, soluția devierii traficului greu prin centrul municipiului nostru pentru 2 ani este de neacceptat!

Sperăm ca C.N.A.I.R și constructorul să găsească o altă variantă viabilă!”, transmite primarul Cristian Gentea.

Edilul a acordat un interviu pe această temă postului TV Antena 3 CNN pe care îl puteți urmări, AICI

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Daniel spune:

    Domnule primar, nu cedați! Piteștiul oricum e sufocat de mașini, vă imaginați ce ar însemna traficul greu deviat prin centrul orașului? Nu ne interesează că nu au alternative. Chiar daca e vorba de autostradă, aceasta e ceruta de Dacia, deservind interesele francezilor.

  • Dani spune:

    Să facă autostrada, dar nu pe nervii si timpul piteștenilor. În plus, cred ca legislatia mediului este în favoarea piteștenilor, devierea ar creste gradul de poluare chimica și fonica, dar trebuie făcut repede un studiu de impact cu care primarul să închida gura CNAIRului.

New Profesional Consult 570×90