EcoMoto 930×122

lucrari

Pod din Argeș, în șantier. Lucrările sunt în plină desfăşurare

Au început lucrările la noul pod peste râul Argeșel, din cartierul Racovița.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În acest moment, lucrările la noul obiectiv de infrastructură rutieră- Pod peste Râul Argeșel în Cartierul Racovița sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial, transmite Primăria orașului Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Noul pod peste râul Argeșel din cartierul Racovița, între DN73D și DC85, va face legătura între orașul Mioveni și comuna Davidești.

 

Conform proiectului, podul va avea o lungime de 81,20 m și o lățime de 13 m, cu două benzi de circulație, încadrate de trotuare pietonale. Podul va avea o deschidere de 73 m și 35,50 m înălțime. Suprafața totală a podului va fi de 6600 mp, incluzând drumul amenajat și rampele de acces.

Lucrările au început în data de 7 martie 2022, iar termenul de finalizare este 7 septembrie 2023.

Investiția este realizată și finanțată de Compania Națională de Investiții, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale, prin „Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • C Dumitru Florin spune:

    Podul de cine este făcut ?
    Compania…..si Ministerul ….a aprobat finanțarea.
    Dar execuția cine a făcut-o .
    Să știe lumea cine a făcut proiectul și cine realizează propriu-zis aceasta lucrare .
    Contează mai mult decat niste finanțatori ….. Politicul s-a afirmat destul , cred că lumea trebuie să mai afle și cine executa lucrările prin tara asta .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90