New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Poliția a „rupt” tot! Amenzi de peste 10 mii €, permise suspendate, șoferi prinși beți

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Conduceau fără drept

În ziua de 30 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat un bărbat de 42 de ani, din Costești, care conducea un autoturism, pe raza localității Suseni, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

În ziua de 30 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Piscani, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 Conducea fără drept și sub influența alcoolului

 În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un bărbat de 39 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism, pe raza localității Schitu Golești, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Conduceau sub influența alcoolului

În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

 În ziua de 30 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism, pe raza orașul Mioveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Sunteti site-ul de propaganda al politiei? Nu pot sa inteleg de ce le faceti atata reclama desi atunci cand ai nevoie de ei nu sunt acolo unde trebuie, ma refer in intersectiile cu trafic aglomerat… Si fereasca sfantul sa ii chemi pentru o problema prin 112, sa auzi atunci cucoanele acre de la telefon cum te chestioneaza ca pe un infractor, sa afle daca nu cumva esti un farseur, desi tu te afli intr-o situatie de viata si de moarte…

  • Edi spune:

    Vor sa si justifice salariile.Sunt trimisi mai rau ca prostituatele la produs de bani. Pai ei traiesc pe spatele nostru. In orice tara europeana se merge pe preventie.

  • pieton spune:

    Tipic politiei romane, vanatoare de infractiuni.
    Lipsa competenta, profesionalism, conduita, preventie. Numai tupeu obraznic si munca in plictis.
    Pe bulevarde au inceput sa faca bubuieli, in miezul zilei, masinile cu modificari la evacuare. Cand acesti vigilenti aparatori ai legii ii vor verifica? RAR si politie, nimic? Tot la vanatoare de masini?

  • Ioan spune:

    Apropo, că vorbim de calitatea drumurilor, în localități e plin de guri de canal pe carosabil, care atunci când se fac lucrări de refacere a infrastructurii, după asfaltarea, sparg asfaltul din jurul gurilor de canal și îl refac. Cand mergi cu masina ai senzația că mergi pe un drum de tara. Fără să mai vorbim că traficul greu care trebuie sa parcurgă astfel de străzi duce la deteriorarea clădirilor din proximitate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3