EcoMoto 930×122

Gigi Becali

Poliția Argeș este dată în judecată de Gigi Becali

Gigi Becali este în ”război” cu IPJ Argeș!

Citiți și: Accident cu bolid de 500.000 €

Acesta a dat în judecată Poliția Argeș, conform gândul.ro, pentru a-și recupera permisul auto, suspendat pentru 90 de zile, după ce a fost surprins, în luna mai a anului 2021, pe raza județului Argeș, conducând cu 106 km/h. Subiectul pe larg, AICI: Gigi Becali a rămas fără permis în Argeș.

Patronul FCSB a contestat măsura polițiștilor, iar dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Pitești. De asemenea, acesta ar fi anunțat că este dispus să achite amenda contravențională, dar că își dorește să îi fie anulată decizia de suspendare a permisului de conducere.

Citiți și: Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Avocatul lui Becali a încercat să convingă instanța să anuleze sancțiunea pe motiv că agentul care a întocmit procesul verbal a comis mai multe greșeli. Acesta nu ar fi consemnat drumul și localitatea unde a fost încheiat.

”DN7- Valea Ursului, dar de fapt este o eroare deoarece in localitatea Valea Ursului-Argeș nu exista DN, ci Drum European 81 așa cum apare si pe indicator”, ar fi afirmat avocatul său, potrivit DigiSport.

Conform aceleiași surse, argumentele aduse de apărătorul FCSB au fost respinse de instanță, care a respins plângerea contravențională ca fiind inadmisibilă. Decizia nu este însă una definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3