New Profesional Consult 930 x 122

fcsb

Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Citiți și: Accident cu bolid de 500.000 €

Piteșteanul Nicolae Dică (42 de ani) este noul antrenor al lui FCSB.

Nicolae Dică va fi pe banca tehnică la meciul de joi cu Saburtalo, din Conference League. El îl înlocuieşte pe Anton Petrea care a demisionat, luni, după înfrângerea din Giuleşti cu Rapid, scor 0-2.

Citiți și: Noi escrocherii! Gigi Becali, folosit pentru a păcăli românii

„Dică este antrenorul. Nu a fost greu de convins. A zis că vrea bani doar la performanță. Am întrebat „Cum să luați bani când pierdeți?”. A zis că vrea bani la performanță și vrea mai multă libertate. „Lasă-mă câteva meciuri pentru a-mi impune filozofia!”. Am spus „Bine, te las pe tine, dar vreau să promovezi tinerii”. El va face schimbările. Va avea libertate în tur. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. I-am zis că poate să joace cum vrea cu Tavi Popescu. A spus că vrea să schimbe sistemul, să-i dea libertate lui Tavi Popescu, în spatele vârfului. Nu i-am impus sistemul, am cerut doar jucători. Nici măcar echipa de start nu o impun”, a spus Gigi Becali la conferința de presă în care l-a prezentat pe Nicolae Dică.

Sursa: România TV

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90