930×122 CAPRA 5

cs mioveni

Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist de la CS Mioveni!

Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist de la CS Mioveni!

Citiți și: Accident cu bolid de 500.000 €

În condițiile în care FCSB nu a mai prelungit contractul fundașului Vinicius, iar Iulian Cristea s-a accidentat în meciul Naționalei cu Muntenegru, patronul Gigi Becali a pus ochii pe un fundaș de la CS Mioveni.

Într-un dialog cu GSP, Gigi Becali a spus că pe lângă Haruț mai are două variante interne pentru postul de fundaș central: Ovidiu Popescu, cel care a jucat pe mai multe posturi la FCSB, și Mihai Lixandru de la CS Mioveni.

Citiți și: Un club de top îl dorește pe Garita. Care îi va fi destinația

„Eu mă interesez de fundași, dar aduc doar gratis. Știți politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruț și Ovidiu Popescu. Și o să vină Lixandru ( n.r – Mihai Lixandru, 21 de ani).

Soluție surpriză la FCSB » Pe cine vrea Becali după ce Cristea s-a accidentat: „A zis Stoican că e foarte bun”

A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaș foarte bun și am zis să-l vedem. Am întrebat unde e și am zis să-l vină, ca să-l vedem”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Foto: gsp.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90