930 x122 grota rece

cs mioveni

Cutremur la CS Mioveni!

Cutremur la CS Mioveni!

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

În ziua în care piteșteanul Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, antrenorul Flavius Stoican  și staff-ul său au fost dați afară de la CS Mioveni, anunță gsp.ro.

„În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Citiți și: Mioveniul și-a „tras” antrenor nou! Este fost jucător de Națională!

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeași termeni s-au încetat rapoturturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Amilian Dolha”, se arată în comunicatul publicat în această după-amiază de clubul argeșean.

CS Mioveni este ultima în Liga 1, cu doar 8 puncte acumulate în 16 etape. Stoican fusese angajat în august și a câștigat doar 3 dintre cele 10 meciuri la cârma echipei. În rest, au fost două egaluri și 5 înfrângeri.

Echipa va fi condusă în perioada următoare de Marius Stoica ca „principal”, Iordan Eftimie și Iulian Preda ca „secunzi”, Iulian Ilie ca antrenor de portari și Vlad Țăran ca preparator fizic.

Înfrângerea de luni seara, 0-2 cu Hermannstadt, i-a fost fatală lui Stoican.

Pentru CS Mioveni urmează un meci extrem de complicat, în deplasare, cu liderul campionatului, Farul. Partida este programată pe 4 noiembrie, de la ora 21:00.

În prezent, argeșenii sunt la 9 puncte distanță de locul 12, primul care asigură salvarea directă.

Foto: gsp.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3