930×122 CAPRA 5

cs mioveni

Mioveniul și-a „tras” antrenor nou! Este fost jucător de Națională!

Mioveniul și-a „tras” antrenor nou! Este fost jucător de Națională!

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

După ce l-a demis pe Alexandru Pelici (48 de ani) marți, CS Mioveni a angajat astăzi un nou antrenor principal, pe Flavius Stoican (45 de ani).

El va conduce primul antrenament la Mioveni astăzi.

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

„Îi urăm bun venit și SUCCES lui Flavius Stoican! Obiectivul este salvarea de la retrogadare. Sper ca această mutare să fie benefică echipei și încă de la la meciul următor sper să se vadă și în clasament. Asta înseamnă să luăm punct sau puncte la Ploiești!” a declarat președintele Consiliului Director de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Stoican a semnat un contract valabil un an, cu obiectivul salvării echipei de la retrogradare. Din staff-ul său vor face parte „secundul” Bobi Verdeș (41 de ani), respectiv Emilian Dolha (42) ca antrenor de portari.

Trecutul lui Flavius este legat de CS Mioveni, unde a mai antrenat în perioada octombrie 2012 – mai 2013.

Atunci a obținut 5 victorii, 7 egaluri și a pierdut 5 partide, toate rezultatele fiind înregistrate la nivel de Liga 2.

Stoican vine după un mandat nereușit de două luni și jumătate la Dinamo, unde a câștigat un singur meci dintre cele 8 disputate de „câini”.

Pentru CS Mioveni urmează meciuri în deplasare cu Petrolul, acasă cu UTA și iarăși „afară” cu Sepsi OSK.

Sursa: gsp.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3