Donaris 930 x 122

cs mioveni

Fotbalist de la CS Mioveni, desfigurat în amicalul cu Dinamo

Miercuri, 12 ianuarie, la Mogoşoaia, CS Mioveni s-a întâlnit pe teren cu Dinamo, într-un meci amical.

Citiți și: Când încep FC Argeș și CS Mioveni noul campionat

Partida s-a lăsat și cu o accidentare horror pe teren. Atacantul CS Mioveni, Bogdan Rusu (31 de ani) a fost transportat la spital în urma unei ciocniri cu portarul de la Dinamo, Mihai Eșanu (23 de ani).

Goalkeeper-ul dinamovist a ieșit târziu pe o centrare și l-a izbit în plin pe Rusu.

Citiți și: Ion Georgescu: „Este regretabil, revoltător și șocant. Mioveniul nu este sat fără câini!”

În urma ciocnirii, Bogdan Rusu a suferit mai multe răni la nivelul feței. Acesta a stat 10 ore la Urgențe, iar timp de 6 săptămâni va lipsi de pe teren.

Rusu a fost cel mai productiv om al Mioveniului de la revenirea echipei în Liga 1, scrie Gazeta Sporturilor.

EDILUL ION GEORGESCU REACȚIONEAZĂ

Astăzi, la aproximativ o săptămână de la meci, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni a avut o primă reacție în legătură cu accidentarea atacatului.

Edilul condamnă faptul că niciun oficial al clubului Dinamo nu s-a interesat de starea de sănătate a jucătorului de la CS Mioveni.

De asemenea, CS Mioveni scoate din discuție orice alte viitoare meciuri cu echipa Dinamo, în afara celor oficiale.

„ALO, DINAMO?

A trecut aproape o săptămână de când Bogdan Rusu, atacantul echipei noastre de fotbal a suferit o gravă accidentare, în meciul de pregătire cu Dinamo București.

Ceea ce trebuia să fie o partidă amicală, fără miză și fără orgolii, în mod anormal s-a sfârșit cu fracturi serioase, dureri cumplite, 10 ore la Urgențe și 6 săptămâni lungi de indisponibilitate.

Mai grav și de neînțeles este faptul că, a trecut aproape o săptămână, timp în care niciun oficial al clubului bucureștean nu s-a interesat de starea de sănătate a jucătorului nostru, care a suferit mai multe fracturi în zona feței, de la tâmplă până la maxilar și sub ochi.

O accidentare urâtă care putea fi evitată, un episod care se putea transforma într-o tragedie.

Din păcate constat o totală indiferență a factorilor morali implicați, dar și lipsa fairpaly-ului, care ne fac să scoatem din discuție orice alte viitoare meciuri cu echipa Dinamo, în afara celor oficiale.

În egală măsură atrag atenția conducerii CS Mioveni să-și apere cu fermitate interesele și să-și protejeze sportivii în fața unor situații din care au de suferit.

Refacere rapidă Bogdan și multă sănătate!

Avem nevoie de tine în teren!”, a transmis edilul Ion Georgescu pe pagina sa personală de Fcaebook.

Sursă foto principal: Facebook Georgescu Ion

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90