Donaris 930 x 122

cs mioveni

Fotbalist de la CS Mioveni, desfigurat în amicalul cu Dinamo

Miercuri, 12 ianuarie, la Mogoşoaia, CS Mioveni s-a întâlnit pe teren cu Dinamo, într-un meci amical.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Partida s-a lăsat și cu o accidentare horror pe teren. Atacantul CS Mioveni, Bogdan Rusu (31 de ani) a fost transportat la spital în urma unei ciocniri cu portarul de la Dinamo, Mihai Eșanu (23 de ani).

Goalkeeper-ul dinamovist a ieșit târziu pe o centrare și l-a izbit în plin pe Rusu.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

În urma ciocnirii, Bogdan Rusu a suferit mai multe răni la nivelul feței. Acesta a stat 10 ore la Urgențe, iar timp de 6 săptămâni va lipsi de pe teren.

Rusu a fost cel mai productiv om al Mioveniului de la revenirea echipei în Liga 1, scrie Gazeta Sporturilor.

EDILUL ION GEORGESCU REACȚIONEAZĂ

Astăzi, la aproximativ o săptămână de la meci, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni a avut o primă reacție în legătură cu accidentarea atacatului.

Edilul condamnă faptul că niciun oficial al clubului Dinamo nu s-a interesat de starea de sănătate a jucătorului de la CS Mioveni.

De asemenea, CS Mioveni scoate din discuție orice alte viitoare meciuri cu echipa Dinamo, în afara celor oficiale.

„ALO, DINAMO?

A trecut aproape o săptămână de când Bogdan Rusu, atacantul echipei noastre de fotbal a suferit o gravă accidentare, în meciul de pregătire cu Dinamo București.

Ceea ce trebuia să fie o partidă amicală, fără miză și fără orgolii, în mod anormal s-a sfârșit cu fracturi serioase, dureri cumplite, 10 ore la Urgențe și 6 săptămâni lungi de indisponibilitate.

Mai grav și de neînțeles este faptul că, a trecut aproape o săptămână, timp în care niciun oficial al clubului bucureștean nu s-a interesat de starea de sănătate a jucătorului nostru, care a suferit mai multe fracturi în zona feței, de la tâmplă până la maxilar și sub ochi.

O accidentare urâtă care putea fi evitată, un episod care se putea transforma într-o tragedie.

Din păcate constat o totală indiferență a factorilor morali implicați, dar și lipsa fairpaly-ului, care ne fac să scoatem din discuție orice alte viitoare meciuri cu echipa Dinamo, în afara celor oficiale.

În egală măsură atrag atenția conducerii CS Mioveni să-și apere cu fermitate interesele și să-și protejeze sportivii în fața unor situații din care au de suferit.

Refacere rapidă Bogdan și multă sănătate!

Avem nevoie de tine în teren!”, a transmis edilul Ion Georgescu pe pagina sa personală de Fcaebook.

Sursă foto principal: Facebook Georgescu Ion

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3