Donaris 930 x 122

alexandru pelici

Oficial: Antrenorul lui CS Mioveni a fost demis!

Oficial: Antrenorul lui CS Mioveni a fost demis!

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

După un start ratat de sezon, CS Mioveni a decis să-l schimbe pe Alexandru Pelici (48 de ani). Pelici era cel mai longeviv antrenor din Liga 1. El a promovat echipa în Liga 1 la finalul sezonului 2020-2021 și a salvat-o de la retrogradare în sezonul trecut. Acum, CS Mioveni e ultima în Liga 1, cu doar un punct în 6 etape.

Clubul nostru s-a despărțit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru Pelici. Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieși din această situație dificilă.

Citiți și: Comentator sportiv, atac la unul dintre cei mai importanți primari din Argeș

Mulțumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reușit o promovare spectaculoasă, cât și o menținere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru.

Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât și antrenorului Pelici, în activitatea următoare! Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunțat în perioada următoare”, se arată într-un comunicat al CS Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3