930 x122 grota rece

cs mioveni

Comentator sportiv, atac la unul dintre cei mai importanți primari din Argeș

În urmă cu câteva zile, CS Mioveni, club susținut de Primăria Mioveni, a emis un comunicat pe site-ul oficial în care își exprimă nemulțumirea față de comentatorii și analiștii TV.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Clubul se plânge de faptul că echipa este catalogată deja retrogradată. De asemenea, comentatorul Costi Mocanu a fost acuzat de faptul că, în timpul meciului CS Mioveni – FCSB, care a avut loc acum câteva zile, „a pornit un atac virulent asupra edilului din Mioveni”.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

Scrisoare deschisă de CS Mioveni în urma comentariilor făcute la TV

„Stimați domni comentatori sportivi , analiști și formatori de opinie în domeniul sportiv

Observăm cu stupoare că de la începutul sezonului actual de fotbal – Superliga, echipa C.S. Mioveni este supusă, constant unui atac mediatic, rar întâlnit în anii precedenți. Zi de zi, în fel și fel de comentarii apărute în studiourile TV, C.S. Mioveni este considerată una dintre echipele deja retrogradate. Totodată primarul orașului Mioveni, domnul Ion Georgescu este atacat virulent că sprijină fotbalul.

Domnilor, în primul rând, după cum ne pricepem noi, echipele retrogradate se stabilesc la finalul campionatului și nu în timpul lui.

În al doilea rând, faptul că la TV suntem deja etichetați retrogradați, nu aduce nimic bun din punct de vedere psihic pentru  fotbaliști. De ce nu ne lăsați să jucăm așa cum putem noi (sezonul trecut ne-am salvat fără a disputa măcar barajul), să facem sau să nu facem puncte și abia apoi să vedem unde ne situăm.

Acum, un alt subiect ”sensibil’’ pentru domnii din studiouri: primarul Ion Georgescu.

Nu mai departe de acum câteva zile (în timpul meciului CS Mioveni – FCSB) comentatorul Costi Mocanu a pornit un atac virulent asupra edilului din Mioveni. L-a acuzat că nu baga bani în investiții, ci în echipa de fotbal pe care o controlează.

Ei bine, dacă nu știe, orașul Mioveni are destule investiții cu care alte orașe s-ar mândri zi de zi.

Nu știm câte orașe au un spital nou, ultramodern construit cu multă trudă.

DOMNILOR, ESTE SINGURUL SPITAL CONSTRUIT DUPĂ REVOLUȚIE.

Îl invităm pe domnul Costi Mocanu să vină în orașul nostru. Să se plimbe prin centru, să intre în noua Sală a Sporturilor (apreciată de toate Federatiile Sportive din România) să viziteze Bazinul Olimpic de Agrement, să observe spectacolul feeric din timpul sărbătorilor de iarnă… Să discute, aleatoriu, cu cetățenii orașului și abia apoi să eticheteze Mioveniul .

Să facă toate acestea să stea apoi de vorbă, dacă vrea, cu primarul și la final dacă considera că fotbalul împiedică dezvoltarea orașului este îndreptățit la orice comentarii.

Încă un lucru… orașul Mioveni are la ora actuală 3 echipe ce activează în LIGA 1 (fotbal, handbal și tenis de masă), toate având evoluții apreciabile.

Sincer, sunt orașe cu mari posibilități financiare, care nu se pot mândri cu așa ceva. În timp ce la Mioveni, fiecare sfârșit de săptămână aduce mii de oameni în tribune, în alte orașe, mii de oameni se roagă să aibă și ei spectacole de Liga 1.

Încheiem aici, nu fără a mai  atrage  atenția asupra unui aspect foarte important: comentatorii sportivi și formatorii de opinie din domeniul sportiv ar trebui să sprijine (nu financiar) orice efort din partea celor care susțin sportul. Nu de alta, dar dacă și acești putini oameni, care mai ajută financiar sportul ar dispărea, domniile lor nu ar mai avea ce comenta, ce transmite sau nu ar mai avea unde să lucreze.

Sportul este pentru oameni, dar tot acești oameni îl pot îngropa, voit sau nu.”

Reacție după reacție

Această reacție vine la scurt timp după ce și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a răspuns la atacul făcut public de Mihai Rotaru, investitorul celor de la CS Universitatea Craiova. „Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie.”, a declarat finanțatorul echipei craiovene, la gsp.ro.

Subiectul pe larg, aici – „Îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni!”

Sursă foto articil: argespress.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Mario spune:

    Niste idioti acesti comentatori. Un sambure de adevar exista de fiecare parte.Insa, nu am auzit comentatorii zicand ceva de oras si de investitiile de aici. Cred ca este un atac premeditat clasic..

  • Ionică spune:

    Ce rever le-a mai dat Costi Mocanu. Primarii să-și vadă de primăriile lor, nu să se dea grămadă pe banii cetățenilor, iar dacă vor să fie patroni, să-și bage banii lor .

  • Cristian spune:

    Dovada ca Mocanu are dreptate,este ca și echipa lui Georgescu,si „barbatia”lui Gentea,sunt niste catastrofe,in ceea ce priveste evoluțiile.Candidate la retrogradare,sigur.Deci,bani publici aruncati in vânt , de pomana,pt a mângâia orgoliile unor idioți…Gentea si Georgescu.

  • Mihnea spune:

    Unde in occident Primarul este patron de club?Daca va aranjaza sa platiti pt fotbal e ok!Primaria trebuie doar sa se ocupe de stadion nimic altceva…

  • Florin spune:

    Cine decide care primar este „mai important”? Si față de ce reper te raportezi ca sa faci aceasta evaluare??? Pt mine este cel mai important primarul meu!!! Cum sa fie personajul din Mioveni „cel mai important”?? Din punctul meu de vedere cel mai important este primarul din localitatea mea!! Poate pt piteșteni este „cel mai important” primarul lor….(dar nu cred ca e cazul😁) Deci,care este cel ce decide, titlul de…” cel mai important””?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3