New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIA, CONTROALE MASIVE. PENSIUNI DIN ARGEȘ, AMENDATE

Poliția, controale masive. Pensiuni din Argeș, amendate. Polițiștii argeșeni au organizat în weekend o acțiune pe raza comunelor Corbeni și Arefu, pentru prevenirea faptelor antisociale în perioada sezonului estival.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Poliției Argeș, au fost controlați 10 agenți economici, dintre care 2 unități de cazare turistică (pensiuni). Cel două pensiuni controlate au fost amendate, potrivit H.G.237/2001 (privind accesul, evidența și protecția turiștilor în structuri de primire turistice).

Sursa citată nu precizează despre ce unități de cazare este vorba și nici valoarea exactă a sancțiunilor aplicate.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

De asemenea, au mai fost controlate, pe lângă agenți economici, 22 de autovehicule și 38 de persoane. În urma acțiunii, în total, au fost aplicate 13 sancțiuni a căror valoarea atinge 11.740 de lei și a fost confiscată suma de 892 de lei.

Pe de altă parte, a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație un permis de conducere. La acțiunea desfășurată de polițiștii argeșeni au luat parte și jandarmi. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90