New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIA, NECRUȚĂTOARE ÎN ARGEȘ. AMENZI LA FOC AUTOMAT

Biroul de presă al Poliției Județene a prezentat bilanțul activităților pe care le-au desfășurat polițiștii argeșeni în perioada 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020. Peste 250 de polițiști au acționat, în medie, zilnic, pentru menținerea ordinii publice în întreg județul.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

În aceste zile au existat 358 de sesizări din partea cetățenilor, dintre care 325 au fost primite prin SNUAU 112.

Au fost date aproape 800 de amenzi, în valoare de peste 250.000 de lei, și confiscate articole pirotehnice și material lemnos, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

De asemenea, mai bine de 100 de amenzi, însumând aproape 28.000 de lei, au fost date pentru adresarea de injurii și expresii vulgare și pentru ameninţări cu acte de violenţă sau tulburarea liniştii publice.

Pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice polițiștii rutieri au aplicat 785 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 200.000 de lei.

Pe drumurile din județ au acționat, în medie, în fiecare zi din perioada menționată 8 aparate radar, fiind constatate 231 de abateri la regimul legal de viteză.

Au fost reținute în vederea suspendării 34 de permise de conducere (15 pentru viteză excesivă, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri) și retrase 9 certificate de înmatriculare, mai precizează sursa citată.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90