Donaris 930 x 122

biroul rutier pitești

POLIȚIA RUTIERĂ PITEȘTI A IEȘIT AZI LA „VÂNĂTOARE”

Poliția Rutieră Pitești a ieșit azi la „vânătoare”. Pietonii prinși astăzi traversând neregulamentar strada în zona centrală a municipiului Pitești au primit avertismente sau amenzi de la polițiștii rutieri.

Citiți și: Sancțiuni usturătoare! Pietoni arși la buzunare de la 1 ianuarie!

În acest sens, Biroul Rutier Pitești a acționat azi, printre altele, în zona Teatrului „Alexandru Davila” și a Târgului din Vale (foto).

Astfel de acțiuni sunt desfășurate pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în Pitești, ci și în alte localități din județul Argeș. Pe lângă indisciplina pietonilor, sunt vizate și viteza excesivă și neacordarea de prioritate din partea șoferilor.

Citiți și: Argeș. O șoferiță a făcut-o lată în oraș!

Amintim că indisciplina pietonală reprezintă în Argeș, potrivit celui mai recent raport al Poliției Județene, principala cauză a producerii accidentelor rutiere.

Deși situația este îngrijorătoare, pietonii nu conștientizează riscul la care se expun. Cel mai recent exemplu negativ vi l-am prezentat chiar ieri, când câțiva copii au fost puși în pericol de adulții în grija cărora se aflau. Imagini și amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90