Donaris 930 x 122

copii

(VIDEO) PITEȘTI: COPII PUȘI ÎN PERICOL DE ADULȚI

Pitești: Copii puși în pericol de adulți. Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate aseară pe strada Smeurei din municipiul Pitești.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

În apropierea sensului giratoriu de la coborârea din cartierul Trivale, câțiva adulți au fost filmați în timp ce fie au traversat neregulamentar, fie urmau să facă acest lucru.

Nu numai că și-au pus viața lor în pericol, dar și pe a copiilor pe care îi aveau cu ei. În imaginile pe care ni le-a transmis un cititor al publicației noastre, se poate observa cum o femeie, cel mai probabil mama (!), îi trage de mâini pe doi copilași, unul dintre ei pe trotinetă, și traversează în grabă strada prin loc nepermis.

Citiți și: Argeș. Cea mai numeroasă familie din România! Mama eroină cu 20 de copii

Alți doi adulți, alături de încă doi copii, intenționau să facă același gest.

Potrivit celui mai recent raport al Poliției Județene, indisciplina pietonilor a fost în Argeș în anul 2018 principala cauză a producerii accidentelor rutiere.

În încercarea de a-i face pe pietoni să conștientizeze riscul la care se expun, polițiștii rutieri organizează periodic acțiuni preventive. Un exemplu, în imaginile filmate de ePitești, AICI.

Traversarea neregulamentară a străzii se sancționează cu amendă de 290 de lei (145 de lei dacă este plătită în termen de 15 zile), potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălina Epure.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3