930 x122 grota rece

alcool

POLIȚIA TAIE ÎN CARNE VIE. DE LA VOLAN, „LA RĂCOARE”

Tot mai mulți argeșeni încalcă grosolan regulile de circulație, conducând cu viteză, băuți sau chiar fără să aibă permis.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

În ultima vreme, autoritățile au devenit mai dure în pedepsirea indivizilor de acest fel.

Cel mai recent caz este al unui tânăr (Bogdan M.) în vârstă de 22 de ani din orașul Costești. Polițiștii rutieri piteșteni i-au făcut dosar penal și l-au reținut pentru 24 de ore (în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeș). Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care va decide o eventuală măsură preventivă împotriva tânărului.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Polițiștii îl acuză că miercuri, 7 februarie 2018, aflându-se în Pitești împreună cu mai mulți prieteni, ar fi profitat de neatenția unuia dintre ei și s-ar fi urcat la volanul autoturismului acestuia. Ar fi condus mașina fără să aibă permis auto și sub influența băuturilor alcoolice. La un moment dat, a avariat autoturismul într-un sens giratoriu din cartierul Craiovei.

Dosarul penal i-a fost făcut pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și pentru furt în scop de folosință.

Amintim că recent un alt argeșean acuzat de infracțiuni rutiere a fost reținut pentru 24 de ore (subiectul pe larg, AICI). (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90