New Profesional Consult 930 x 122

alocații

100.000 DE COPII DIN ARGEȘ VOR PRIMI ALOCAȚIA MĂRITĂ

Unul dintre cele mai importante proiecte de lege adoptate de Camera Deputaţilor în ultima perioadă a fost majorarea alocaţiilor de stat pentru copii.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

„Este un demers îndelung aşteptat, care, în cele din urmă, a fost posibil să se realizeze graţie eforturilor grupului parlamentar al PSD şi Guvernului, care a găsit resursele financiare necesare. Rezultatele economice obţinute de România în prima parte a anului au permis luarea unor măsuri cu puternic impact social, iar majorarea alocaţiilor este una dintre acestea şi coincide în mod fericit cu sărbătorirea, pe 1 iunie, a Zilei Internaţionale a Copilului.

De proiectul de lege privind dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, de la 42, la 84 de lei, vor beneficia numai în Argeş peste 100.000 de copii.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Primele alocaţii mărite ar urma să fie virate în contul beneficiarilor în luna iulie.”, spune deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu (foto).

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Nu ti-e rusine,cucoana?? Din toata psd-imea de Arges unul a votat impotriv (ghe.marin) iar ailalti n-ati fost prezenti la vot! Si atunci ce vorbești de alocatii?! Voi nu sunteti partid ci grup infractional!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90