psd

„Amânarea PNRR, o lovitură puternică și pentru pensionari!”

Comunicat de presă PSD Argeș: 

Citiți și: „Guvernul Cîțu a îndatorat România pentru generații”

Amânarea aprobării de către Comisia Europeană a Planului Național de Redresare și Reziliență îi afectează direct și pe pensionari, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

„Astfel, după cum a declarat chiar președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, de abia în 2024-2025 ar putea avea loc primele încasări de pensii recalculate!

Citiți și: „PSD rămâne un partid responsabil, preocupat de nevoile imediate ale românilor”

Acesta a arătat că amânarea PNRR a dat peste cap tot programul de recalculare, iar termenele prevăzute pentru implementare nu mai pot fi respectate!

Așadar, în vreme ce alte țări vor primi încă din această vară banii pentru PNRR, România nici măcar nu are documentul aprobat.

În plus, pe lângă faptul că se pierd bani și timp pentru investiții în infrastructură, în educație, sănătate și în economie, iată că se atentează și la veniturile românilor prin întârzierea reformelor mult promise!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441