930 x122 grota rece

psd

„Amânarea PNRR, o lovitură puternică și pentru pensionari!”

Comunicat de presă PSD Argeș: 

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Amânarea aprobării de către Comisia Europeană a Planului Național de Redresare și Reziliență îi afectează direct și pe pensionari, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

„Astfel, după cum a declarat chiar președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, de abia în 2024-2025 ar putea avea loc primele încasări de pensii recalculate!

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Acesta a arătat că amânarea PNRR a dat peste cap tot programul de recalculare, iar termenele prevăzute pentru implementare nu mai pot fi respectate!

Așadar, în vreme ce alte țări vor primi încă din această vară banii pentru PNRR, România nici măcar nu are documentul aprobat.

În plus, pe lângă faptul că se pierd bani și timp pentru investiții în infrastructură, în educație, sănătate și în economie, iată că se atentează și la veniturile românilor prin întârzierea reformelor mult promise!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3