Jupiter 930 x 122

bogdan ivan

ARGEŞUL, REPREZENTAT LA LANSAREA PRO ROMÂNIA

Argeșul, reprezentat la lansarea Pro România. După cum v-am informat, Victor Ponta a lansat ieri agenda politică a platformei Pro România pentru perioada 2018-2024 (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: DIRECTORUL DE DEZVOLTARE PEUGEOT LA NIVEL NAȚIONAL, LA PRO ROMÂNIA ARGEȘ

La evenimentul desfășurat în București au participat şi reprezentanți ai Pro România Argeş: Bogdan Ivan (liderul formațiunii politice), Liviu Stancu, Anin-Nicolae Bucurel și Flavius Panțurescu.

Reprezentanții Pro România Argeș au salutat primirea de noi membri în partid.

Citiți și: (VIDEO) PRO ROMÂNIA, ACȚIUNE ÎN ȘTRAND

„Pentru o societate care se schimbă, este nevoie de o politică ce ține pasul cu schimbarea. Pro România înseamnă oameni puțini, dar, sper, de bună calitate, cu experiență, experiență din care încercăm să repetăm partea bună, iar nu pe cea rea.

(…) Sper că în partidul nostru vor intra oameni şi din alte partide, cu care am colaborat bine în perioada în care am fost prim-ministru.

În schimb, vreau ca acestui proiect să nu i se alăture cei care reprezintă baronetul, oprişanii.”, a spus Victor Ponta la lansarea agendei politice a Pro România pentru 2018-2024.

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066