930 x122 grota rece

bogdan ivan

ARGEŞUL, REPREZENTAT LA LANSAREA PRO ROMÂNIA

Argeșul, reprezentat la lansarea Pro România. După cum v-am informat, Victor Ponta a lansat ieri agenda politică a platformei Pro România pentru perioada 2018-2024 (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

La evenimentul desfășurat în București au participat şi reprezentanți ai Pro România Argeş: Bogdan Ivan (liderul formațiunii politice), Liviu Stancu, Anin-Nicolae Bucurel și Flavius Panțurescu.

Reprezentanții Pro România Argeș au salutat primirea de noi membri în partid.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

„Pentru o societate care se schimbă, este nevoie de o politică ce ține pasul cu schimbarea. Pro România înseamnă oameni puțini, dar, sper, de bună calitate, cu experiență, experiență din care încercăm să repetăm partea bună, iar nu pe cea rea.

(…) Sper că în partidul nostru vor intra oameni şi din alte partide, cu care am colaborat bine în perioada în care am fost prim-ministru.

În schimb, vreau ca acestui proiect să nu i se alăture cei care reprezintă baronetul, oprişanii.”, a spus Victor Ponta la lansarea agendei politice a Pro România pentru 2018-2024.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90