EcoMoto 930×122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN, DUPĂ LANSAREA MANIFESTULUI POLITIC PRO ROMÂNIA 2020-2024: NE BAZĂM PE MEMBRII PROPRII

PRO România a organizat duminică, 16 februarie 2020, la Palatul Parlamentului din București, reuniunea Convenției Anuale, eveniment la care au participat circa 1.500 de membri, parlamentari și coordonatori locali. Organizaţia PRO România Argeș a fost reprezentată de cea mai numeroasă delegaţie județeană din ţară.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Manifestul politic PRO România 2020-2024”

Preşedintele partidului, Victor Ponta, şi reprezentanţii structurilor centrale de conducere au prezentat cu prilejul reuniunii rapoartele de activitate, iar la final liderul PRO România a lansat „Manifestul politic PRO România 2020-2024”, care conține zece priorități pentru dezvoltarea țării noastre.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

„Vreau ca oamenii să afle ce vrea să facă PRO România. Să le arătăm ce vrem să facem în 2020-2024 (…). De bazat, mă bazez doar pe PRO România. Mai departe, vă rog să vă bazaţi doar pe dumneavoastră în bătăliile electorale care urmează”, a declarat Victor Ponta.

„Vom face o figură frumoasă la toate alegerile care vor veni”

Documentul exprimă poziţia PRO România faţă de situaţia economică şi socială din ţară, dar şi faţă de alte aspecte de interes general și stipulează inclusiv priorităţile formațiunii politice până la organizarea următoarei Convenţii Anuale.

„PRO România a dovedit încă o dată astăzi că este un partid puternic, pregătit pentru toate tipurile de alegeri care vor veni.

În contextul în care retorica celorlalte partide mari se referă la a face sau nu alegeri anticipate, noi chiar ne gândim la România și la bunăstarea românilor, de aceea am și lansat acest manifest. În timp ce alte partide politice invită la tot felul de alianțe și discuții preelectorale, noi ne bazăm pe propriii noștri membri, pe toți oamenii de calitate care sunt și vor să devină PRO România.

Partidul nostru este un laborator politic, în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea țării. Atât în Argeș, cât și la nivel național, avem membri de calitate, pe care să ne putem baza pentru obiectivele pe care ni le-am propus și așteptăm în continuare oameni de bună credință alături de care vom face o figură frumoasă la toate alegerile care vor veni”, a afirmat, la finalul reuniunii, liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90