930×122 CAPRA 5

pendiuc

valeca_karate04

CANDIDEAZĂ VALECA PENTRU PREŞEDINŢIA PSD ARGEŞ?

Prezent astăzi la conferinţa de presă a PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca a fost întrebat de jurnalişti dacă ia în calcul o candidatură la şefia organizaţiei judeţene a partidului.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Amintim că funcţia de preşedinte este ocupată, ca interimar, de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, cel care i-a luat locul lui Constantin Nicolescu, retras din activitate.

„În PSD Argeş sunt peste 100 de personalităţi şi probabil că va fi o competiţie pentru funcţia de preşedinte al filialei atunci când vor fi organizate alegeri. În ceea ce mă priveşte, nu e momentul să discutăm de aşa ceva, dar nu exclud varianta să candidez. Încă nu m-am gândit. Principal pentru noi este să ne preocupăm de organizarea alegerilor europarlamentare și de cele pentru şefia Consiliului Judeţean. Nu trebuie ca o competiţie în partid să ne deturneze de la aceste obiective. În plus, e mai importantă stabilitatea judeţului decât ce este în partid.”, a spus Valeca, senatorul cu centură neagră 4 DAN la karate.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Încă nu a fost stabilită o dată a scrutinului pentru şefia PSD Argeş, dar acesta ar putea avea loc după alegerile de pe 25 mai pentru Parlamentul European şi Consiliul Judeţean. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90