New Profesional Consult 930 x 122

dna

CĂTĂLIN RĂDULESCU: AVOCAȚII LUI PENDIUC SUNT DOI FOȘTI PROCURORI-ȘEFI DIICOT ȘI… DNA

Deputatul Cătălin Rădulescu (foto) a declarat astăzi, în conferinţa de presă a PSD Argeş, că de două săptămâni ar fi existat semnale cum că anumite persoane din partid vor fi reţinute de procurorii anticorupție.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Rădulescu, el însuşi vizat de o anchetă DNA, a spus că reținerea lui Tudor Pendiuc, primar al Piteștiului și președinte interimar al PSD Argeș, nu ar fi întâmplătoare. „Dosarul este din anul 2007, dar de-abia în iulie 2014 s-a dispus începerea urmăririi penale. Întrebarea este de ce nu au făcut până acum nimic? De ce au acţionat procurorii în perioada de campanie electorală şi nu în afara ei?

Domnul primar Tudor Pendiuc este cercetat de aceiaşi doi procurori care fac anchete cu toţi argeşenii care au dosare. Oare este un lucru întâmplător? Acum două săptămâni mai mulți din PSD Argeş am primit sms-uri în care ni se atrăgea atenţia că urmează să se facă reţineri şi că suntem 14 persoane monitorizate non stop, inclusiv la partid. Acelaşi mesaj l-am primit la începutul anului toţi parlamentarii PSD. Cred că sunt Serviciile care s-au săturat de actualul regim.”, a afirmat Cătălin Rădulescu.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Deputatul, un apropiat al lui Pendiuc, a anunțat şi numele avocaţilor care îl vor apăra pe primar: Angela Ciurea, fost procuror-şef DIICOT, şi Adrian Miclescu, fost procuror-şef adjunct al DNA.

.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ciahabuab@yahoo.com spune:

    Cu astia doi ”avocati” Pendula ia lejer 30 de ani de puscarie…ha hah ahahaha
    cei mai penibili juristi sunt procurorii…
    Nu stiu decat sa spuna: sa respingeti, sa respingeti si sa condamnati, sa condanmati la inchisoare onorata instanta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90